Αν έχετε TikTok τότε α) έχετε δει τον Βασίλη Μπισμπίκη να θαυμάζει Δέσποινα σε πάνω από 100 βιντεάκια, αν ήμασταν ο Κώστας Μάτσικας θα σκεφτόμασταν να του δώσουμε το πρώτο πρόγραμμα να ανεβάσει καμπαρέ, β) έχετε δει δεκάδες παρωδίες του διάσημου πια ζεϊμπέκικο και γ) είδατε ότι το καλύτερο τρολάρισμα ανήκει στον Σάββα Πούμπουρα που αγόρασε στολή Βασίλη Μπισμπίκη (δεν ξοδεύτηκε) και (όπως πήρε το μάτι μας στο Hello.gr) τελειοποίησε τα βήματα Μπισμπίκη. Κανείς δεν μας ρώτησε, αλλά εμείς βρήκαμε 43 πράγματα που μας απασχολούν περισσότερο από το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη. Προχωράμε. 

Το καρναβάλι της Ιεράπετρας παρουσίασε ο Σάββας Πούμπουρας (οκ…) και αποφάσισε να  αναπαραστήσει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη. Ένας μεταμφιεσμένος άνδρας τραγουδούσε σε playback το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» και ο Σάββας Πούμπουρας χόρεψε το ζεϊμπέκικο μιμούμενος τις χορευτικές κινήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη. 

Αν μας ρωτάτε εμείς στην Άννα Βίσση θέλουμε να απονείμουμε  το βραβείο για το καλύτερο τρολάρισμα. Θυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είχαν διασκεδάσει στο Hotel Eρμού. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στο stage και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Είναι το τραγούδι που είχε χορέψει ο Βασίλης Μπισμπίκης στο βίντεο που είχε γίνει viral. Τότε η Δέσποινα Βανδή, κοιτάζοντας τον αγαπημένο της, του είπε: «Σε αγαπάω μωρό μου». Τσουτσουρώσαμε. 

Κι επειδή είμαστε σε καλό mood θέλουμε να δώσουμε μερικές συμβουλές για το καλό ζεϊμπέκικο γιατί φαίνεται ότι πολλοί μάθατε από μεθυσμένους ηθοποιούς στις τηλεοπτικές εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου. Πρώτον: Το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο στο πάτωμα. Δεύτερον: τα χέρια ανοιχτά με τις παλάμες προς τα έξω. Σαν να λέμε κάντε στην άκρη όλοι. Δείτε και τον Σάββα…

 

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki