Ο συντηρητισμός του Instagram, που όλο αναμένεται να αντιστραφεί κι όλο ο ίδιος μένει, έχει απομακρύνει πολλούς καλλιτέχνες από την πλατφόρμα. Παρόλη τη μανία του IG να καλύπτει τις γυναικείες θηλές, υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνιδες που επιμένουν να δημιουργούν εξαιρετικά feeds γεμάτα έμπνευση, δέρμα και σεξουαλική ενέργεια. Συγκεντρώσαμε πέντε από αυτά παρακάτω.

MICHAELA STARK

Η Michaela Stark είναι Αυστραλή καλλιτέχνιδα, με έδρα το Λονδίνο. Ξεκίνησε να δημιουργεί εσώρουχα με στόχο να αντιστέψει τον συνηθισμένο τρόπο με τον οποίο η κοινωνία έχει αποφασίσει πως θα καλύπτει το δέρμα μας και τα «ευαίσθητα σημεία» μας. Χρησιμοποιώντας το σώμα της ως υποκείμενο, η Stark παίζει με τους πιο όμορφα παράξενους τρόπους με το σχήμα του ανθρώπινου σώματος, με «όπλα» της κορσέδες, κοψίματα και αλυσίδες, πιέζοντας την ανθρώπινη σάρκα με ασυνήθιστους τρόπους.

 

G HARPS

Η Georgia Harper είναι Αυστραλή στυλίστρια, costume designer, γραφίστρια και καλλιτέχνιδα. Ενίοτε και μοντέλο. Χρησιμοποιεί τα skills της ώστε να δημιουργήσει ένα μοναδικό, πρωτότυπο και εντελώς μεταμορφωτικό για τους συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους εκλαμβάνουμε το ανθρώπινο σώμα content. 

 

MISHA JAPANWALA

Η Misha Japanwala σχεδιάζει «πανοπλίες» θώρακος. Το πρώτο της item, που μεταξύ μας μοιάζει με έργο τέχνης, το σχεδίασε στο υπνοδωμάτιό της, ζωγραφίζοντας σιλικόνη και πλαστικό πάνω στο γυμνό της σώμα. Από τη στιγμή που ουσιαστικά φτιάχνει γλυπτά και δεν είναι στα αλήθεια γυμνή, το Instagram της είναι μια ωδή στη μόδα και το γυναικείο γυμνό σώμα. 

 

BEKA MOORE

Η Beka Moore μένει και εργάζεται στη Νέα Ζηλανδία. Με όσα δημιουργεί και με όπλο, κάπως υπόγεια, το χιούμορ, αποκαλύπτει πεισματικά όλα όσα μας έχουν μάθει πως πρέπει να κρύβονται. Ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που έχει δεχτεί για τη δουλειά της είναι πως τα items της δεν είναι μόνο σέξι, αλλά και πάρα πολύ πρακτικά και χρήσιμα για γυναίκες που θηλάζουν. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEKA MOORE (@neverbecky)

 

NUSI QUERO

Η Nusi Quero είναι περισσότερο γνωστή για τους couture, 3D κορσέδες που δημιουργεί. ΟΚ, και επειδή την αγαπάνε λίγο παραπάνω η Grimes και γ Beyoncé. Στις δημιουργίες της παντρεύει το σχέδιο και την αρχιτεκτονική, φουτουριστικά στοιχεία αλλά και μια παραδοσιακή αίσθηση του τι είναι σέξι. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusi Quero (@nusi_quero)