Ξέρετε πώς είναι η φάση με τα τσίπουρα. Δεν καταλαβαίνεις πότε τα κατεβάζεις, σηκώνουν και παράξενες συζητήσεις, κάνουν και ένα παράξενα ωραίο κεφάλι. Βλέπεις πράγματα. Από ανταποδώσεις φλερτ που δεν υπάρχουν μέχρι αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Το τελευταίο ίσως να είναι υπερβολή. Για εμάς και τα τσίπουρα δηλαδή, γιατί η Μαρία Μπακοδήμου είδε UFO. Στην Καλιφόρνια. Σίγουρα δεν έπινε τσίπουρα. Είχε και μάρτυρες. 

Σε άλλα νέα, UFΟ πιστεύει πως έχει δει η Μαρία Μπακοδήμου. Όχι, δεν το αποκάλυψε σε κάποια εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπως άλλοι πριν από εκείνη, αλλά στην εκπομπή της. Αφορμή για να μοιραστεί αυτή την πληροφορία στάθηκε η συνέντευξη του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή της. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος παλιότερα έχει συνεργαστεί με την παρουσιάστρια, τη ρώτησε αν «πιστεύει ακόμα πως έχει δει UFO».

Η Μπακοδήμου δεν άδραξε την ευκαιρία να πάρει πίσω κάποια δήλωση που έγινε inside joke μάλλον. Είπε «ναι πιστεύω», προσθέτοντας: «UFO ξέρετε τι σημαίνει; Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Δεν το είδα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, το είδα με άλλον, έχω και μάρτυρα»

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, στην Αμερική το είδε. «Στην Αμερική το είδα, στην Καλιφόρνια. Εκεί έχει και τα μπαλόνια των κινέζων, μπορεί να ήταν κάτι άλλο», ανέφερε, ωστόσο οι συνεργάτες της την κοίταξαν γεμάτοι απορία. Έμειναν στην απορία μάλλον από ευγένεια. Τι να πούμε παιδιά; Μεθυσμένοι έχουμε δει διάφορα πράγματα. 

Δείτε το σκηνικό μετά το 3:30 ή μην το δείτε και καθόλου. 

 

Προχωράμε.