Μέχρι και από το μπαλκόνι προσπάθησαν να μπουν για να κάνουν έξωση σε ΑμεΑ

Ελλάδα 2023. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Μέχρι και από το μπαλκόνι προσπάθησαν να μπουν για να κάνουν έξωση σε ΑμεΑ

Ελλάδα 2023. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.


Πλέον τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση, ειδικά στην Ελλάδα του 2023. Γιατί το λέμε αυτό: Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2), οι αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον δικαστικό κλητήρα, επιχείρησαν να εισέλθουν με τον γνωστό τραμπούκικο τρόπο σε σπίτι την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν στο εσωτερικό του. Και όλο αυτό, γιατί το σπίτι μπήκε σε πλειστηριασμό για ένα χρέος που με τις προσαυξήσεις φτάνει περίπου τις 40.000 ευρώ.

Φυσικά, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους στο χώρο, έξω από το σπίτι πί της Οδού Αντιόχεια και Ιθάκης στον Άγιο Παντελεήμονα, συγκεντρώθηκε κόσμος προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους ιδιοκτήτες.

Όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, όταν μπήκε ο δικαστικός επιμελητής στο σπίτι της, έδωσε εντολή να πάρει τα πράγματά της και εντός πέντε λεπτών να αποχωρήσει από τον χώρο. Επαναλαμβάνουμε: για ένα χρέος που με τις προσαυξήσεις φτάνει περίπου τις 40.000 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια, η οποία έχει 68% ποσοστό αναπηρίας, περιέγραψε τον διάλογο που είχε με τον δικαστικό επιμελητή και τις αστυνομικές δυνάμεις. 


Η έξωση από τον δικαστικό επιμελητή, παρουσία της αστυνομίας, διεκόπη προσωρινά καθώς αποτράπηκε κάτω από την αποφασιστική και άμεση παρέμβαση μελών του ΚΚΕ, συνδικαλιστών και εργατικών Σωματείων.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα