Το 2023 είναι άλλη μια δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου. Την έχουμε νιώσει μια βαθιά συμπόνια για τη δόλια όταν κλαίει στον αέρα της εκπομπής για τα κακόβουλα σχόλια των ανώνυμων τρολ που της στέλνουν σεξιστικά μηνύματα για την εμφάνισή της, την ηλικία της. Θέλαμε να της δώσουμε ένα μαντήλι να στεγνώσει τα δάκρυα της κάθε φορά που χώριζε από κάποιον επιχειρηματία σύντροφό της. Την ακούσαμε να λέει ότι θέλει να παντρευτεί έναν άνδρα σαν τον Νίκο Κοκλώνη και δεν απορήσαμε. Τόσες ανθοδέσμες της έχει στείλει. Έχουν φάει και μαζί πόρτα σε ένα  από το πιο γνωστά μπαρ του Παγκρατίου. Ξέρουμε ότι θα πουλούσε και το αυτοκίνητό της για να βοηθήσει οικονομικά τον Νίκο Κοκλώνη, αν υπάρξει φυσικά ανάγκη. Κι αυτό το έχει δηλώσει. Και έκανε και τεράστια θυσία ήδη για τον κολλητό της φίλο. Δεν πήγε στην κοπή της πίτας του Alpha. 

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε, όπως αναφέρει το Faysbook, για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο παραγωγός και στενός της φίλος, διερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τη στήριξή της απέναντι στον φίλο της, ενώ απάντησε και στο ερώτημα, γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας του Alpha, το οποίο πολύ συνέδεσαν με τις εξελίξεις για τον Νίκο Κοκλώνη. 

 

“Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με τοξικότητα και χαιρεκακία, και επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω. Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω τη ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει”. 

https://t.co/nw6EpPoIM1

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento η  Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος άρχισε να έρευνα την επαγγελματική δραστηριότητα του τηλεοπτικού παραγωγού μετά από πληροφορίες για εικονικές εταιρείες, με έδρα το εξωτερικό και εκπροσώπους «αχυρανθρώπους», που χρησιμοποιούνται για απάτες, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη αρνείται τα πάντα και επιτίθεται στο μέσο λέγοντας:  “Αναρωτιέμαι πώς το Documento γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε εμένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό”. 

Κοκορίκο!