Το ίντερνετ χορεύει στους ρυθμούς του ένα και μοναδικού, Νίκου Κοκλώνη. Και είναι λογικό. Από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2/2023), διάφορα δημοσιεύματα έκαναν γνωστό πως η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, με επικεφαλής τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τηλεοπτικού παραγωγού, καθώς και 7 φυσικών προσώπων και εμπλεκομένων εταιρειών (συνολικά οι δεσμεύσεις ανέρχονται στις 21). 

Και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, είναι αρκετά σοβαρό καθώς από την έρευνα της Αρχής και το πολυσέλιδο πόρισμα του επικεφαλής της Αρχής, προέκυψε ότι ο εν λόγω τηλεοπτικός παραγωγός οφείλει στο δημόσιο από φόρους και λοιπά περίπου 22.000.000 ευρώ. Ο Νίκος Κοκλώνης, ωστόσο, δεν δείχνει να φοβάται. Μάλιστα, όπως πήρε το μάτι μας στο hello.gr, έδωσε και την απάντησή του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Τι ακολούθησε όμως μια μέρα μετά την μεγάλη αυτή αποκάλυψη που προκάλεσε σοκ στους κόλπους της τηλεόρασης και τρύπες στα ταμεία του Δημοσίου; Κανεις δεν ξέρει, εκτός από το Provocateur φυσικά. 

10:07 Ξυπνάει. Πάει στον καθρέφτη. Λαμπερός όπως πάντα.

10:34 Φτιάχνει καφέ και τσεκάρει τι έχει γραφτεί για εκείνον στο ίντερνετ. Απογοητεύεται.

11:16 Βάζει να δει Κατερίνα Καινούργιου. Ευτυχώς δεν ανέφερε καν το όνομά του.

12:02 Παίρνει τηλέφωνο να τον ξεματιάσουν. 

12:40 Τζίφος, δεν έπιασε το κόλπο. Έβαλε το τραγούδι του. Νιώθει καλύτερα τώρα.

13:50 Τρώει μια σαλάτα και κάνει ένα ακόμα search στο ίντερνετ. Το όνομά του παντού. Μα καλά, δεν μπορούσαν να βάλουν καλύτερη φωτογραφία;

14:47 Σκέφτεται την επόμενη μεγάλη επιτυχία που θα στήσει και θα είναι παρουσιαστής. Κάτι μεταξύ του Νονού και του Fame Story η πρώτη ιδέα που του έρχεται στο μυαλό.

15:59 Πάει μια βόλτα στην Αλβανία. Σε δύο ώρες είναι πίσω.

17:59 Κάνει στόρι στο Instagram. Δίνει τις απαντήσεις του στο Documento.

18:30 Βγαίνει στο μπαλκόνι. Βλέπει σύννεφα. Φοβάται μήπως στο “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται” στο στόρι του θεωρηθεί άκυρο.

20:00 Κάθεται στον καναπέ και σκέφτεται ποιος είναι καλύτερος. Αυτός ή ο Μένιος Φουρθιώτης. Αυτός φυσικά.

20:53 Βάζει να ακούσει το Γούτσου Γούτσου. Την τέχνη μου δεν την ακουμπάει κανείς, ψιθυρίζει.

 

22:30 Καλεί την Κατερίνα Καινούργιου σε δείπνο. Τη ρωτάει αν θέλει να της δώσει τζάμπα κάποιες από τις 13-15 εταιρείες του να του φύγει ένα βάρος. Εκείνη αρνείται. 

23:48 Προσπαθεί να κοιμηθεί. Είναι μάταιο. Το δέρμα του λάμπει σε τέτοιο βαθμό που τον ενοχλεί.