Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε και από τους μεγαλύτερους φανς της Eurovision. Εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με την Καίτη Γαρμπή, εκεί σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε, για παράδειγμα, τα όσα έκαναν οι Maneskin; Αυτά τα πρότυπα θέλουμε για τα παιδιά μας; Φυσικά και όχι. Οπότε από εμάς είναι όχι. 

Από την άλλη, όμως, επειδή Έλληνες είμαστε, θέλουμε να βλέπουμε τη χώρα μας να πρωταγωνιστεί παντού. Και είναι λογικό, αφού είμαστε ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο, αφήστε που αν δεν ήμασταν εμείς, δεν θα υπήρχε αυτό που αποκαλούμε “σύγχρονος πολιτισμός”. Σωστά; Πολύ σωστά, να περάσει ο επόμενος παρακαλώ.

Ωραία, καθίστε. Θα μοιραστούμε κάτι δυσάρεστο μαζί σας και, ναι, αυτό το δυσάρεστο έχει να κάνει με την Eurovision. Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί όλα τα τραγούδια των χωρών, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα στοιχήματα δεν έχουν ξεκινήσει να πέφτουν. Οι στοιχηματικές, λοιπόν, προβλέπουν νέα νίκη της Ουκρανίας, με τη Σουηδία να βλέπει την πλάτη της, παρόλο που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το τραγούδι της. Πώς γκίνεν αυτό; Πίσω από τη Σουηδία, ακολουθεί η Νορβηγία. Τι γίνεται με εμάς;

H Ελλάδα με τον Tόμι Σέλμπι των Peaky Blinders Βίκτωρα Βερνίκου έχει κατηφορήσει στην 34η θέση, μόλις τέσσερις θέσεις από το τέλος. Και μη χειρότερα! Βέβαια, οι φανς της Eurovision δεν έχουν ακούσει το τραγούδι του 16χρονου με τον τίτλο του What they Say. Άντε βγάλε άκρη τώρα.

Ελπίζουμε να αναλάβουν την κατάσταση τα υπόλοιπα αδέρφια της οικογένειας γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά.