Μπορέσαμε να βρούμε τουλάχιστον 43 πράγματα που μάς απασχόλησαν περισσότερο από το χωρίς λόγο viral φάσωμα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Αλλά, διάολε, στο χιούμορ και τον (αυτό)σαρκασμό δεν λέμε όχι. Σε άλλα νέα, τέλος πάντων, κάπως γελάσαμε με το τρολάρισμα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη. 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, Βανδή και Βίσση συναντήθηκαν στη σκηνή του μαγαζιού που εμφανίζεται η δεύτερη και αποφάσισαν, μάλλον αυθόρμητα, να κάνουν μια αναπαράσταση του χωρίς λόγο πρώτου θέματος των περασμένων ημερών: του χορού στου Βασίλη Μπισμπίκη. 

Η Δέσποινα Βανδή, αφού αποθέωσε τη συνάδελφό της, αναφωνώντας το σύνθημα που ενώνει όλους τους Βισσικούς που έχουμε γνωρίσει στη ζωή μας “ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση”, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε μια αγκαλιά με την τραγουδίστρια, ενώ τραγούδησε το κομμάτι της “Ένα τσιγάρο διαδρομή”, που από ό,τι φαίνεται, αρέσει ιδιαιτέρως στον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Μιλώντας για τον Βασίλη Μπισμπίκη, να πούμε πως οι δυο τους, θέλοντας να περάσουν καλά και να τρολάρουν (ή τον Μπισμπίκη ή όποιον ασχολήθηκε τόσο πολύ με μια στιγμή στο άπειρο), αναπαρέστησαν το ζεϊμπέκικό του κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. 

 

Εμείς την τρολιά την εγκρίνουμε, αλλά ποιος μας ρώτησε; Κανείς.