Αν ανοίξετε αυτό το μεγάλο και σκονισμένο πλέον δερματόδετο βιβλίο στο πάνω μέρος της βιβλιοθήκης σας, θα βρείτε πολλά γνωμικά, παροιμίες και γενικότερα, διάφορες ιστορίες από την αρχαιότητα. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά με τον μεγεθυντικό φακό, θα βρείτε στη σελίδα 8 και με μικρά γράμματα την εξής πρόταση: οι μεγαλύτερες αλήθειες κρύβονται στην ελληνική πλευρά του Reddit, εκεί όπου διάφοροι χρήστες με γαλανόλευκα νουκλεοτίδια, ανταλλάσουν προβληματισμούς, συμβουλές και, όπως ήδη είπαμε, αλήθειες. Μεγάλες αλήθειες.

Ένας μάλλον 100% καθαρόαιμος Έλληνας (μας συγχωρείτε γι’αυτό, δεν ξέρουμε τι μας έχει πιάσει, μάλλον ο Μάρτιος έφτασε πιο νωρίς για εμάς και έχουμε ήδη ξεκινήσει να τονίζουμε την εθνική μας ιδιοσυγκρασία) έκανε μια πολύ απλή ερώτηση που όμως χάρισε μερικές εξαιρετικές απαντήσεις. Να έχει τάσεις φυγής ο άνθρωπος; Να διάβασε πρόσφατα Καμύ και να του δημιουργήθηκε μια υπαρξιακή ανισορροπία; Να βαρέθηκε στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ; Πού θα βρει καλύτερα; Να βαρέθηκε γενικά και να θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο γίνεται παραγωγικός;

Δεν γνωρίζουμε.

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι πως βρήκαμε τις απαντήσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες στο “Με τρεις λέξεις πώς βλέπετε το μέλλον της Ελλάδας;”. Ειδικά τις πρωτότυπες και αυτές που απαιτούσαν αρκετή σκέψη πριν τις πληκτρολογήσουν και που είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό το γεννητικό όργανο του Αδάμ. Αν δεν σας αρέσει να φύγετε, θα πούμε εμείς. Οι πραγματικοί Έλληνες φαίνονται στα δύσκολα.

Πόσο accurate το πρώτο σχόλιο;

Γιατί, τι έχει η Κολομβία;

Ίσως το αγαπημένο μας σχόλιο