Οι Απόκριες είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε από τo comfort zone σας, να ξεπεράσετε τα όποια όρα έχετε θέσει ώστε να μην σας δείχνουν την επόμενη μέρα με το δάχτυλο λόγω της γενκότερης συμπεριφοράς σας στο πάρτι. Ξέρετε σε ποιο πάρτι αναφερόμαστε, αυτό το μασκέ που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι κολλητοί σας φίλοι και που πάτε ντυμένοι Ζορό. Πολύ πρωτότυπο. Ίσως και όχι. 

Καιρός να προχωρήσετε όμως, να αφήσετε πίσω τις όποιες αναστολές σας και να περάσετε καλά. Και ξέρουμε πώς θα περάσετε καλά. Σίγουρα όχι ντυμένοι Ζορό, το τονίζουμε αυτό. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί του αλλά, εντάξει, βαρεθήκαμε κάπως. Σε λίγο θα φορέσετε και τη λευκή μάσκα του Scream.

via GIPHY

Στο θέμα μας.

Ενώ είναι εύκολο να πέσετε στη παγίδα της εύκολης επιλογής, θα ήταν καλύτερο να κάνετε την καλή και να αφιερώσετε λίγο παραπάνω σε μία DIY στολή και αυτό για να μπείτε στο κλίμα. Μόνο έτσι θα εκτιμήσετε αυτά τα πάρτι, διαφορετικά δεν υπάρχει γυρισμός, θα είστε με ένα ποτό σε κάποια γωνία, να στρίβετε/τρίβετε το πρόχειρα ζωγραφισμένο μουστάκι σας. Δεν το θέλουμε αυτό.

Ο ευκολότερος τρόπος για να σκεφτείτε μια ιδιαίτερη στολή για τις Απόκριες είναι να πάρετε σημειώσεις από τους καλύτερους των καλύτερων, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στολές εκεί έξω, στολές για γυναίκες, αστείες DIY ιδέες, στολές ζευγαριών, καλύτερων φίλων και πολλά άλλα για να βάλετε μπρος τη δημιουργική σας διάθεση.

Πριν προχωρήσουμε σε αυτές τις φωτογραφίες, όμως, να πούμε ότι θα ήταν κρίμα να τις φορέσετε σε κάποιο καρναβάλι. Δεν θα την εκτιμήσει κανείς. Σε ένα μασκέ πάρτι, ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα τις εκτιμήσουν. Θα τις εκτιμήσοσυν γιατί, πραγματικά, κάποιες μοιάζουν με έργα τέχνης.

Υπερβολικά ψαγμένο

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ θα ήταν περήφανος

Ευτυχώς είναι και τα δύο αφτιά του στη θέση τους

Ίσως η καλύτερη στη λίστα

Ιδανική για τα άτομα που δεν έχουν φίλους

Στολή για γερά στομάχια

Εντάξει, ίσως αυτό και να μην πήγε πολύ καλά

Η γάτα ίσως και να μην το εκτίμησε