Χιόνια, τσεκ. Άλπεις, τσεκ. Μουσικάρες, τσεκ. Το κορυφαίο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη, τσεκ. vuse στις αποσκευές, τσεκ.

Αυτή είναι σε 16 λέξεις η εμπειρία που ετοίμασε το vuse για ένα αξέχαστο ταξίδι στη χειμερινή εκδοχή του Tomorrowland στις γαλλικές Άλπεις, όπου θα παρτάρουμε για 4 μέρες, από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου, στο ίσως κορυφαίο χειμερινό φεστιβάλ του πλανήτη.

Και το καλύτερο δεν στο έχω πει ακόμα. Το vuse σε προσκαλεί να βρεθείς και εσύ εκεί μαζί με έναν κολλητό σου και να το ζήσετε παρέα όπως πρέπει, με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε 4αστερο ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το φεστιβάλ και 4ήμερη πρόσβαση στη comfort area του Tomorrowland winter!

Δεν το έβλεπες να έρχεται, σωστά;

Πριν όμως συνεχίσω και για να σου δώσω τον απαραίτητο χρόνο να αφομοιώσεις όσα μόλις διάβασες, ας κάνουμε ένα σύντομο rewind: Το καλοκαίρι που μας πέρασε η οθόνη σου γέμισε από posts και stories από το Tomorrowland 2022, του φεστιβάλ των μυθικών stages ,της ασυναγώνιστης ατμόσφαιρας και των διασημότερων DJs. Τότε ήταν πολύ αγαπημένοι μας instagrammers εκείνοι που μετέδιδαν τον παλμό από το ξεχωριστό και παραμυθένιο αυτό event. Σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία το vuse ήταν εκεί μαζί με 8 διάσημους καλλιτέχνες, δημιουργούς και content creators, οι οποιοι βρέθηκαν τόσο στο VIP χώρο όσο και στην αχανή αρένα που χωρά 70.000 κόσμο, αλλά και στα πιο ινσταγκραμικά spots του Dreamville, της ονειρικής «πολιτείας» που στήνεται κάθε χρόνο παράλληλα με το φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι Ηλίας ΜπόγδανοςΚάτια ΤαραμπάνκοNatasha kayΣοφιάνα ΣπίνουλαNikko SunsetΦωτεινή ΤράκαΣωτήρης Μπουγάς, και ο Άγγελος Χατζηκυριάκος. Μάλιστα, μέσα από το @vusegreece οι fans μπορούσαν να δουν Live, από την οθόνη του κινητού τους, τα δρώμενα αυτής της exclusive εμπειρίας παράλληλα με το περιεχόμενο των creators που παρευρέθηκαν στο σημείο.

Τώρα όμως αφήνουμε -προσωρινά- τις καταπράσινες πεδιάδες του Βελγίου, ρίχνουμε στις βαλίτσες μας ζεστά πουλόβερ και ανεβαίνουμε υψόμετρο για να σκαρφαλώσουμε σε ένα από τα κορυφαία ski resort της Ευρώπης, το ηλιόλουστο Alpe d’Huez Grand Domaine Ski στις γαλλικές Άλπεις. Προφανώς το set ski θα μας περιμένει εκεί, μαζί με τα 250 χλμ. σε πίστες, αλλά και περισσότερους από 100 Djs και μουσικούς που υπόσχονται το απόλυτο χειμερινό παρτυ, με τις θεόρατες βουνοκορφές να δεσπόζουν λίγο πάνω από το κεφάλι σου και τα εντυπωσιακά shows να δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στις αγέροχες και αρχοντικές Άλπεις.

Τα stages του Tomorrowland winter είναι τοποθετημένα στις πιο εντυπωσιακές πλαγιές του κέντρου, με θέα που κόβει την ανάσα και τοπία που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη σου. Το πιο ψηλό stage βρίσκεται σε υψόμετρο 3.300 μέτρων -αναμφίβολα μια εμπειρία που μάλλον μία φορά θα βιώσεις στη ζωή σου.

Το vuse, λοιπόν, θα βρεθεί εκεί, στο πάρτυ του αύριο, με καλεσμένους τα πρόσωπα του αύριο, τους πιο δημιουργικούς Instagrammers και YouTubers Dat LillyNatasha Kay και Fipster οι οποίοι θα ζήσουν και θα μεταφέρουν τα μαγικά vibes του Tomorrowland winter με το vuse, μέσα από τα κανάλια τους στα social media πριν και κατά τη διάρκεια των lives!

Και φυσικά περιμένει κι εσένα; Πώς;

Εσύ, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο vuse για να συμπληρώσεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου και να ακολουθήσεις το vuse στο instagram για να μάθεις στις 6 Μαρτίου αν είσαι εσύ και ο φίλος σου αυτοί  που θα πετάξουν με το vuse και τους ambassadors στο tomorrowland.

Για να μην πούμε ότι 2 ακόμα άτομα θα διεκδικήσουν από 1 Tomorrowland kit

Πάρε μέρος και ετοίμασε βαλίτσες για την πιο μαγική μουσική εμπειρία παρέα με έναν φίλο σου.