Ένα σύννεφο να πέσουμε με τις δηλώσεις του Πούτιν για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία μιλούσε, αλλού το πήγε τελικά.

Ένα σύννεφο να πέσουμε με τις δηλώσεις του Πούτιν για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία μιλούσε, αλλού το πήγε τελικά.


Η σημερινή ομιλία του Προέδρου Πούτιν ήταν γεμάτη πατριωτικές «ντόπες» κάτι που, φυσικά, δεν μας έκανε καμία εντύπωση, ειδικά μετά την επίσκεψη του Μπάιντεν στην Ουκρανία. Ο ηγέτης του Κρεμλίνου, παρουσίασε για άλλη μια φορά τη χώρα του ως θύμα, υποστηρίζοντας ότι η Δύση και όχι η Ρωσία ήταν αυτή που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η Ρωσία, είπε ο Βλαντίμιρ ο Τρομερός, απλώς προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και έναν μακρύ κατάλογο ιστορικών παραπόνων, προτού ανακοινώσει ότι η Ρωσία θα αναστείλει τη συμμετοχή της σε μια βασική συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα με την Αμερική. Επίσης δεν μας κάνει εντύπωση. Η λεγόμενη συνθήκη New Start θέτει όρια στις πυρηνικές κεφαλές και επιτρέπει τις επιθεωρήσεις των πυρηνικών εγκαταστάσεων.

Ο Πούτιν απείλησε να ξεκινήσει εκ νέου τις πυρηνικές δοκιμές εάν η Αμερική κάνει το ίδιο καθώς η Ουάσινγκτον ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Ρωσία παραβίασε τη συνθήκη αρνούμενη να επιτρέψει επιθεωρήσεις. Εκτός από τις πυρηνικές απειλές, ο ηγέτης του Κρεμλίνου χαιρέτισε αυτό που αποκάλεσε «νέα εδάφη» της Ρωσίας, τις τέσσερις ουκρανικές περιοχές που η Μόσχα προσάρτησε τον περασμένο Σεπτέμβριο δηλαδή.

Ανάμεσα σε οικονομία και μελλοντικά σχέδια υποδομής, ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε επίσης και για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, εξαπολύοντας εκ νέου πυρά προς τους δυτικούς. Όπως μεταδίδει το BBC, ο Πούτιν υποστήριξε ότι  «οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έτσι λένε τα ιερά κείμενα κάθε θρησκείας της Γης».

«Ωστόσο, η Δύση αμφισβητεί αυτά τα ιερά κείμενα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την υποβάθμιση και τον εκφυλισμό. Θα το κάνουμε», πρόσθεσε, καταχειροκροτούμενος. Ένα σύννεφο να πέσουμε ρε παιδιά.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα