Έξαλλος φαίνεται να έγινε πατέρας, σε σημείο μάλιστα που κατέβαλε μήνυση στο σχολείο του παιδιού του, όταν σε σχολικό πάρτι ακούστηκε τραπ μουσική. Πού πάει αυτή η νεολαία, Δημοτικό edition. Σε άλλα νέα, στην Εισαγγελία Πάτρας και στην Εισαγγελία Ανηλίκων κατέφυγε πατέρας παιδιού της Α’ Δημοτικού, κατά του σχολείου του παιδιού του, διαπιστώνοντας πως οι δάσκαλοι έβαλαν τραπ μουσική σε σχολικό πάρτι. 

Ο γονιός δήλωσε στο pelop.gr πως: «Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμα πιο απεχθές ότι κάνανε διαγωνισμό και βάζανε τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν! Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού».

Το αγοράκι γύρισε στο σπίτι του και είπε με χαρά στους γονείς του ότι τραγούδησε το Μαντάμ του Trannos σε καραόκε. Και το τραγούδησε και τόσο καλά που πήρε 8 στο 10. Ο πατέρας του πάντως δεν χάρηκε. Αντιθέτως, επικοινώνησε με την πρόεδρο των Γονέων, η οποία του δήλωσε ότι το παιδί είχε πάει στο πάρτι συνοδευόμενο από τη μητέρα του, άρα υπήρχε ενήλικας συνοδός, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Παράλλλα, σε τηλεφώνημα που έκανε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε σε ώρα εκτός σχολικού προγράμματος, δεν υπάρχει καμία ευθύνη. Μετά, λοιπόν, από όλα αυτά, ο πατέρας προσέφυγε στην Εισαγγελία Πάτρας και Ανηλίκων. 

Μήπως υπεβολή; Μήπως όχι; Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε. Άλλωστε εμείς σε σχολικά πάρτι ακούγαμε Βανδή και Λεμπέση να τρυπώνουν σε ένα “φθηνό ξενοδοχείο”.