Ο Νίκος Παππάς μπαίνει στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Νίκος Παππάς αφού.

Ο Νίκος Παππάς μπαίνει στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Νίκος Παππάς αφού.


Η ευχάριστη είδηση της ημέρας αφορά τον Νίκο Παππά. Και αυτό, ΟΚ, δεν το λες και σπάνιο, μιας και πολύ συχνά ειδήσεις που μας κάνουν να ανακτούμε κάπως τις ελπίδες μας, αφορούν τον Νίκο Παππά. Ας το παραδεχτούμε. Για να μην πολυλογούμε, ο Νίκος Παππάς θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, έχοντας μάλιστα το δελτίο με το 666

Σε άλλα νέα, μπορεί ο Νίκος Παππάς να ανήκει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ωστόσο παράλληλλα, θα αγωνίζεται και με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου. Να θυμίσουμε κάπου εδώ, πως κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα συμμεροχής δυο αρτιμελών παικτών, με τον Νίκο Παππά να καταλαμβάνει αυτή τη θέση. 

Το δελτίο του Νίκου Παππά: 

Την είδηση έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός Όμιλος με ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την αρχή (Νίκος Παππάς αφού) και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα εδώ καιθ δυο χρόνια γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου. 

Ο Νίκος Παππάς ανήκει πλέον και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού»

Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ του τμήματος υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής δύο αρτιμελών παικτών κατά τους αγώνες και απεριόριστο αριθμό γενικά στο έμψυχο δυναμικό και ο Νίκος Παππάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την αρχή και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του.

Η πανδημία του Covid έφερε πίσω την όλη διαδικασία ωστόσο η επιθυμία του παρέμεινε «ζεστή» και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα η ΟΣΕΚΑ προχώρησε σε έκδοση του δελτίου του.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να είναι το 666ο δελτίο της ΟΣΕΚΑ και κάπως έτσι ο Παππάς έγινε ο πρώτος παίκτης που είναι ταυτόχρονα και σε ομάδα αρτιμελών Α1 και σε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com είπε «Όπως έχω ξαναπεί αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας από τότε που δημιουργήθηκε και ούτως ή άλλως συμμετέχω στις δράσεις της.

Είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για έκδοση δελτίου ωστόσο με την πανδημία πήγαν όλα πίσω χρονικά και έτυχε να εκδοθεί τώρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας Σύλλογος που οφείλει να πρωτοστατεί στον αθλητισμό και να συμπεριλαμβάνει όλο τον κόσμο στις τάξεις του ανεξαρτήτου αναπηρίας, φύλου, ηλικίας κ.ο.κ.».

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα