Ώστε, αυτό ήταν. Η Έμμα Μάκεϊ αποχαιρετά το Sex Education μετά από τέσσερις σεζόν. Και αυτό πονάει. Πολύ. Κατά την παρουσία της στα βραβεία BAFTA, όπου κέρδισε το βραβείο Rising Star, η πρωταγωνίστρια της σειράς που κέρδισε με το σπαθί του το κοινό του Netflix, αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τη σειρά και δεν θα επιστρέψει για μια πιθανή 5η σεζόν.

“5η σεζόν; Μόλις τελείωσα την τέταρτη την περασμένη εβδομάδα!” δήλωσε στο RadioTimes. “Όχι, δεν νομίζω ότι θα είμαι στην 5η σεζόν. Έχω αποχαιρετήσει τη Μέιβ”. Κακόμοιρε Ότις, κράτα γερά. Η ζωή είναι σκληρή αλλά πρέπει να προχωρήσεις.

Η Μάργκοτ Ρόμπι Μάκεϊ είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι θα κάνει ένα βήμα πίσω στην 4η σεζόν και ότι χαρακτήρας δενθα είναι στο επίκεντρο. Σπόιλερ: μπήκε σε ένα λεωφορείο και την “έκανε” στο τέλος του τρίτου κύκλου.

“Είναι πολύ οικείο! Και είναι λίγο πιο σποραδικό επειδή έχουμε περισσότερους χαρακτήρες. Οπότε ναι, δεν είμαι τόσο σταθερά μέσα στην ιστορία”, δήλωσε εν όψει των γυρισμάτων της 4ης σεζόν. “Αλλά βρισκόμαστε στη μέση των γυρισμάτων τώρα και είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω. Και ναι, μου κίνησε την περιέργεια να μάθω τι θα συμβεί, γιατί επίσης δεν ξέρω. Επίσης, το μαθαίνω καθώς προχωράμε, οπότε θα έχει πλάκα!”.

Η Μάκεϊ δεν είναι η μόνη πρωταγωνίστρια του Sex Education που αποχωρεί από τη σειρά μετά την 4η σεζόν. Ο Νκούτι Γκάτουα, ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα του χαρακτήρα του Έρικ. Γενικότερα, η σειρά όπως την ξέραμε, φτάνει προς το τέλος της. Ίσως να ήρθε η ώρα της.