Φοράνε μαύρα. Φοράνε και μάσκα. Πάντα φοράνε μάσκα. Ή τουλάχιστον αυτό που συνηθίζουν να φοράνε όσοι κάνουν σκι σε πολικές θερμοκρασίες. Είναι ήσυχοι, υπερβολικά ήσυχοι και κάθε τους κίνηση είναι καλά μελετημένη. Ο ένας κρατάει τσίλιες, ο άλλος βγάζει από την τσέπη του έναν μηχανισμό και τον τοποθετεί στην πόρτα. Η πόρτα ανοίγει. Μπαίνουν στο κοσμηματοπωλείο, γεμίζουν τις πλαστικές σακούλες με ό,τι βρουν μπροστά τους, βγαίνουν, ανεβαίνουν  πάνω στη μηχανή που έχουν παρκάρει δύο στενά πιο κάτω και καληνύχτα σας.

Ωραία, διαγράψτε τώρα από τον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου σας ό,τι διαβάσατε γιατί η εισαγωγή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ληστεία που έγινε το πρωί της Δευτέρας (καλή βδομάδα κιόλας) στο Αιγάλεω. Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που “μπουκάρουν” στο συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο. Έχουν κόντρα, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Η επεισοδιακή ληστεία (η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Θεσσαλονίκης) στο κοσμηματοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Δευτέρας, όταν άγνωστοι, εξαιρετικά διακριτικοί άγνωστοι καλύτερα, έσπασαν την τζαμαρία με κλεμμένο όχημα και μπήκαν στο κατάστημα. Ψύχραιμοι. Τουλάχιστον.

Οι δράστες, αφού έκαναν το κοσμηματοπωλείο καινούργιο, πήραν όλα τα κοσμήματα και τα χρήματα που υπήρχαν στην επιχείρηση και εξαφανίστηκαν.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000-150.000 ευρώ και ότι είναι η τρίτη φορά φορά που γίνεται ληστεία στο κοσμηματοπωλείο.