Αν δεν έχετε δει τις μεγάλες κόκκινες μπότες, σύντομα θα γεμίσει το Feed σας. Η αντίσταση είναι μάταιη, όπως ακριβώς με τον Covid, θα σε βρει μόνο του. Δεν ξέρουμε καν αν είναι παπούτσι, δηλαδή αν μπορείς να το φορέσεις και να περπατήσεις ή είσαι απλά σελέμπριτι που θέλεις να σε τρολάρουν στο Twitter και τα αγόρασες.

Μοιάζουν για μπότες που θα φορούσε ο Super Mario ή κάποιος που παίζει cosplay. Οι γιγάντιες μπότες από καουτσούκ είναι κωμικές, απίστευτα στρογγυλές και ύποπτα παρόμοιες με αυτές που φορούσε ο ιαπωνικός χαρακτήρας manga Astro Boy. 

Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί. Που εκεί; Πολλά από αυτά που αγοράζουμε δεν είναι επειδή είναι αντικειμενικά ωραία στο μάτι ή κομψά, έστω επειδή απλά θέλουμε να το φορέσουμε το Σαββατοκύριακο, αλλά επειδή θα φαίνεται καλό στα social media. Ναι, για τα στόριζ μιλάμε.  Τα παπούτσια κυκλοφόρησαν στις 16 Φεβρουαρίου για 350 δολάρια και έγιναν ανάρπαστα, βασικά εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, ήδη κάποιοι δίνουν 2000€ σε διαδυκτυακές δημοπρασίες για να τα αποκτήσουν. Εντάξει, δεν υπάρχουν λόγια. 

Δημιουργήθηκαν από την κολεκτίβα μόδας streetwear με έδρα τη Νέα Υόρκη MSCHF —η ίδια ομάδα βρίσκεται πίσω από τις μη εξουσιοδοτημένες πλαστογραφίες Air Max, γνωστές ως τα «Satan Shoes» που βοήθησαν στην προώθηση  ενός ολόκληρου κύκλου άλμπουμ Lil Nas X. Δεν είναι σάτιρα, είπε εκπρόσωπος των MSCHF σε δήλωση στους  New  York Times. Πιστεύουμε ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα.