Το σόου της Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl αντέστρεψε λίγο την πραγματικότητα. Και με τα δίκια του. Πολύ σωστά έγραφε το t-shirt της Κάρα Ντελεβίν, ήταν λες και ένας αγώνας διέκοψε την εμφάνιση της Ριάνα. Τι προσβολή. Ωστόσο, ενδέχεται το πραγματικό viral να ήταν η διερμηνέας στη νοηματική γλώσσα που μετέδιδε το show της Ριάνα παράλληλα. 

Σε άλλα νέα, μαζί με τη Ριάνα και την εγκυμοσύνη της και το εντυπωσιακό show της, την παράσταση έκλεψε και η διερμηνέας Justina Miles, που σχεδόν της έκλεψε το spotlight, μεταδίδοντας τις επιτυχίες της Riri στο κοινό. Η Miles δεν έκανε απλώς προσιτό σε όλους το show της Riri, αλλά το έζησε και το απόλαυσε με την ψυχή της. Δεν αποκλείεται να έχετε είδη παρακολουθήσει κάποια από τα videos τα οποία την εκθειάζουν. Και όχι άδικα. 

Η Justina Miles είναι 20 ετών, σπουδάζει νοσηλευτική στη Φιλαδέλφεια και έδωσε ένα υπέροχο 13λεπτο show στο Super Bowl. Οριακά ισάξιο με αυτό της Ριάνα και ας μας πείτε βλάσφημους. Έγινε η θεότητα διερμηνέας του Umbrella, του We Found Love και του Diamonds τα οποία και εμπλούτισε με δικές της χορευτικές κινήσεις στα ορχηστρικά σημεία ώστε να διατηρήσει τη ζωντάνια και το νεύρο της μουσικής και της παρουσίας της Ριάνα. Εκτός από όλα όσα έκανε για τη Riri, ή μάλλον για όλους ανεξαιρέτως τους φαν της Riri, η διερμηνέας συμμετείχε επίσης και στην τελετή πριν το παιχνίδι, ερμηνεύοντας το “Lift Every Voice and Sing”, όπως το τραγούδησε η Sheryl Lee Ralph. 

«Σας ευχαριστώ @nfl @nad1880 που μου επιτρέπεται να γίνω κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας, της ιστορίας των μαύρων και της ιστορίας των κωφών», έγραψε στο Instagram η Miles. «Είχα την τιμή να ερμηνεύσω τον Εθνικό Ύμνο των Μαύρων με τη @thesheserylleeralph και να υψώσω κάθε φωνή των παραγνωρισμένων και παραμελημένων και της κουλτούρας. Δεν είναι μόνο μια συντριπτική έμπνευση να είσαι η πρώτη γυναίκα που θα εμφανιστεί στο pregame και το ημίχρονο, αλλά και να είσαι Μαύρη και Κωφή. Αυτό δείχνει πραγματική συμπερίληψη και μεγάλα baby steps προς την πραγματική προσβασιμότητα», συνέχισε. 

Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Κωφών, έχει δώσει παραστάσεις στη νοηματική σε συναυλίες στις ΗΠΑ, στο Super Bowl και μαζί με τον ηθοποιό Troy Kotsur, ο οποίος ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο. Αλλά και μαζί με τον Colin Denny, έναν βοηθό έρευνας του έθνους Ναβάχο, ο οποίος υπέγραψε το “America the Beautiful” σε συνδυασμό αμερικανικής νοηματικής γλώσσας αλλά και νοηματικής γλώσσας των Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. 

Δεν είναι ψέμα. Η Miles το απόλαυσε. Και το show και το virality. «Χαίρομαι πολύ που οι άνθρωποι -κωφοί και μη- απόλαυσαν μαζί μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της χρονιάς. Αυτή η εμπειρία ήταν απερίγραπτη και δεν έχω λόγια για την αγάπη και την υποστήριξη του καθενός από εσάς», αναφώνησε.