Ήθελε να γελάσει λίγο η Μαρία Αναστασοπούλου, συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή του εκπομπή. Τελικά, κατέληξε να νιώθει άβολα. Κάπως κατέληξε να μαθαίνει ο Γιώργος Παπαδάκης πως οι σφήνες που έχει στο σπίτι του για την πόρτα και οι σφήνες στις οποίες αναφέρεται το πρωτοσέλιδο της Espresso, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. 

Πιο συγκεκριμένα, στη διαδικασία ανάγνωσης των πρωτοσέλιδων, ρίχνοντας μια ματιά σε εκείνο της Espresso, που έκανε λόγο για όλους τους φετιχιστικούς τρόπους με τους οποίους γιόρτασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι Έλληνες, το έδωσε στον Γιώργο Παπαδάκη να το διαβάσει. Γνωρίζοντας πολύ καλά τι έκανε. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αρκετές άγνωστες λέξεις, όπως ας πούμε η σφήνα.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το αμήχανο πάρτι, με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται τι είναι η σφήνα, καθώς εκείνος η μόνη σφήνα που ξέρει είναι εκείνη για την πόρτα. Και μάλιστα έχει αρκετές από αυτές στο σπίτι. «Τι την κάνουν τη σφήνα;», «πού τη βάζουν δηλαδή;» κατέληξε να αναρωτιέται ο δημοσιογράφος έχοντας σκορπίσει αμηχανία τόσο στο πλατό όσο και σε εμάς που είδαμε το βίντεο. 

Δες το αμήχανο σκηνικό στο παρακάτω βίντεο:

Ας το παραδεχτούμε. Από ένα σημείο και μετά, δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε και όλα. Δεν είναι απαραίτητο.