Λίγη ησυχία. Σάκης Ρουβάς και Σαμ Σμιθ βρίσκουν ένα σημείο ταύτισης. Σε αυτό βοήθησε άθελά της κάποια χαμένη αδερφή της Ελένη Λουκά, η οποία φαίνεται να πέτυχε τον Σαμ Σμιθ στον δρόμο και αποφάσισε να του κάνει bullying φωνάζοντάς του πως «ανήκει στην κόλαση» και πως είναι «δαιμονικός» και άρρωστος. Μάλλον δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τη δουλειά του ενδυματολόγου του. Να πούμε κάπου εδώ πως το όλο αχρείαστο σκηνικό έρχεται λίγο μετά την “Unholy” εμφάνισή του στα Grammy. 

Η εμφάνιση του Σαμ Σμιθ έγινε αντιληπτή ως «κυριολεκτικά ένας φόρος τιμής στον Σατανά» από κάποιους χρήστες των social media. Σχόλια έκαναν και μερικοί πολιτικοί, που μπήκαν σε διαδικασία να κοινοποιήσουν την εμφάνιση, συνοδεύοντάς την με την εμβληματική πλέον ατάκα του Κέβιν Σπέισι στο φινάλε της ταινίας «Συνήθεις Ύποπτοι». Ξέρετε, εκείνη με το μεγαλύτερο κόλπο του διαβόλου. 

Σε κάθε περίπτωση, ήταν τόσο έντονες οι αντιδράσεις που προκάλεσε το act του Σαμ Σμιθ που η ίδια η Εκκλησία του Σατανά πήρε θέση, σχολιάζοντας πως Σαμ Σμιθ και Κιμ Πάτρας «δεν έκαναν και τίποτα ιδιαίτερο», άσε που η όλη απεικόνιση ήταν «κάπως πασέ». Επί λέξη. Στο μεταξύ, Σμιθ και Πάτρας κέρδισαν το Best Pop Duo μοιράζοντας χαρά στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

https://t.co/L66BYBSgxZ

Ωστόσο, ένα βίντεο άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου την Τετάρτη. Σε αυτό φαίνεται να παρενοχλείται ο Σαμ Σμιθ από μια έξαλλη κυρία, της οποίας το bullying στον καλλιτέχνη βιντεοσκοπούσε ένας περαστικός από το σημείο. Στη μέση του δρόμου. Δηλαδή αν ήθελε ο Σμιθ να περάσει απαρατήρητος πηγαίνοντας να πάρει τον καφέ του, δεν πήγε καλά αυτό. 

Στο βίντεο, ακούγεται η γυναίκα να του φωνάζει «ανήκεις στην κόλαση» και μετά να φωνάζει μόνη της: «Δαιμονικέ, διεστραμμένε, άρρωστε μπάσταρδε». Ο τραγουδιστής φαίνεται να τραβάει με την κάμερα του κινητού του το σημείο από το οποίο «έρχεται» η επίθεση. «Άσε τα παιδιά ήσυχα, άρρωστε f***er», ακούγεται να συνεχίζει η τύπισσα, αποκαλώντας τον «το κακό». 

Πάντως η «δαιμονική» εμφάνιση έκανε πολλούς θεατές έξαλλους, και αναρωτιόμαστε αν κάτι ένιωσε να μην κάνει καλά η Έλενα Τσαγκρινού στη Eurovision του 2021, με το “El Diablo”. Σε κάθε περίπτωση, και μη χειρότερα.