Ένα σύννεφο μυστηρίου βρίσκεται πάνω από την τραπ σκηνή εδώ και μέρες και δεν λέει να φύγει, να μας αφήσει ήσυχους και να μας δώσει μια ευχάριστη είδηση. Η ευχάριστη είδηση θα είναι φυσικά ότι ο Sin Boy είναι ζωντανός και ότι οι φήμες, όπως και η φωτογραφία από τον πολύ αξιόπιστο λογαριασμό trap_stoixakia δεν είναι αληθινές. Ενώνουμε τις παλάμες μας σαν το γνωστό τατουάζ λοιπόν και προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, μετά την αδερφή του που άλλαξε την φωτογραφία της στο Instagram με μια μαύρη που, προφανώς, υποδηλώνει πένθος, είχαμε και τη μητέρα του η οποία έκανε ακριβώς το ίδιο, πάλι στο Instagram διότι, ως γνωστόν, ο διαδικτυακός θρήνος είναι πιο σπαρακτικός. Προσοχή τώρα: Το διαβάζετε πρώτοι εδώ. Αν παρατηρήσετε καλά, σε όλες τις μαύρες φωτογραφίες, υπάρχουν γράμματα και κάτι μας λέει ότι θα είναι ο νέος δίσκος/τραγούδι του Sin Boy.

Σε αυτό το σημείο, εκτός από τα στόρις του Sin Boy από τον Παράδεισο, θα σας θυμίσουμε όλο το στόρι γιατί σας θέλουμε ενημερωμένους: Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον Sin Boy, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αλβανία, να βρίσκεται λιπόθυμος μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Τα ασθενοφόρα στην Αλβανία και στο Κόσοβο (εκεί όπου φημολογείται ότι πέθανε).

Κάποιες ώρες μετά, στον λογαριασμό του Sin Boy που σαν εικόνα προφίλ είχε μπει ένα μαύρο φόντο, ανέβηκε ένα post που έγραφε: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination». 

 

Τι γίνεται τελικά θα μας πει κανείς;