Τους ξέρετε. Χτυπάνε τρικεφαλάκια, κουνάνε σέικερ πρωτείνης και πίνουν ασπράδια αυγών. Κάνουν κάτι καλισθενικά σλάλομ για ζέσταμα και ποστάρουν από τα αποδυτήρια τα στήθη τους στο Instagram για να βρουν το ραντεβού της βραδιάς ή για έξτρα winks στο Shamone τις Δευτέρες. Χτίζουν κορμί για το καλοκαίρι και στεγνώνουν τρεις φορές το χρόνο. Τους καταλαβαίνεις από τα πολύ αδύνατα πόδια. Και από το SmartWatch.Ο έλεγχος βάρους είναι ένα από τις πιο σημαντικές ασχολίες τους. Προφανώς, δεν είχαν εύκολα μαθητικά χρόνια. Είναι αυτοί που σε ζαλίζουν με υπερβολική  και ανούσια  (σε  ορισμένες  περιπτώσεις) υπερ-ανάλυση των  ασκήσεων για δικέφαλους και κοιλιακούς. Αν ακούσεις τη λέξη “ισομετρικές” πάνω από δυο φορές, κάνε ότι έπαθες πονοκέφαλο και απομακρύνσου από κοντά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του γυμναστηριακού είναι αυτός ο τύπος που έμεινε με σπασμένη μύτη και θρυμματισμένη αίσθηση υπερηφάνειας αφού λιποθύμησε ενώ φλέξαρε ώμους μπροστά σε έναν καθρέφτη σε ένα γυμναστήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. “Βασικά λιποθύμησα γιατί δεν ξεκουραζόμουν μετά το σετ μου, οπότε ο καρδιακός μου ρυθμός ήταν υψηλός.Οι άνθρωποι στο γυμναστήριο ξέρουν ότι κάνω πολύ αστείο περιεχόμενο, οπότε κανείς δεν ήρθε να βοηθήσει μέχρι που είδε αίμα από τη μύτη μου και ήμουν στο πάτωμα»”, είπε στο βίντεο του στο TikTok. ΚΡΙΜΑ.

Ο διατροφολόγος Brian St. Pierre είπε στο Men’s Journal ότι τα αισθήματα ζάλης μπορεί να είναι κοινά μετά την άρση μεγάλων βαρών, καθώς η δράση μπορεί να προκαλέσει δραστικές αλλαγές στην αρτηριακή πίεση.

@sharif.2is I passed out and broke my nose while posing infront of the mirror ???????? #foryou #fyp #gym ♬ original sound – Sharif ????