Σε αναμμένα κάρβουνα είναι εδώ και κάποιες ώρες ο καλλιτεχνικός κόσμος καθώς, όπως διαβάζουμε από εδώ και από εκεί, από εκεί και από εδώ, ο τεράστιος συνθέτης Steve Reich δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Λάθος, λάθος, μας ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι δεν πέθανε ο Steve Reich, αλλά ότι υπάρχει έντονη φημολογία ότι ένας άλλος τεράστιος μουσικός, ο γνωστός τράπερ Sin Boy, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία φωτογραφία με έναν άντρα μέσα σε ένα ασθενοφόρο, έγινε viral, χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο Sin Boy. Για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι, τα κλικς σας θέλουμε. H ανάρτηση από τον λογαριασμό trap_stoixakia η οποία μας μοιάζει πολύ έγκυρη, έκανε λόγο για φήμες ότι ο τράπερ «έφυγε» από τη ζωή, προκαλώντας αναταραχή στους 16χρονους θαυμαστές του και από τότε, ζούμε ένα δράμα.

Από την άλλη, υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι είδηση είναι ψευδής και ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο. Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο, είναι και πολύ πρωτοπόρος λέμε. Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, στον λογαριασμό του Sin Boy, ανέβηκε φωτογραφία η οποία αναφέρει ότι οι φήμες είναι αληθινές.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», αναφέρει η ανάρτηση. Η αδερφή του, επίσης, έβαλε μία μαύρη φωτογραφία ως εικόνα προφίλ στα δικά της social media.

Τελικα, έχει πεθάνει ο Sin Boy; Μήπως παίζει μαζί μας; Μήπως, τελικά, οι αρκούδες δεν κάνουν την ανάγκη τους στο δάσος; Αν κρίνουμε από την παρελθοντική του συμπεριφορά, όχι, δεν πέθανε. Απλά παίζει μαζί μας. Ελπίζουμε, πάντως, να είναι όλα καλά και αυτό γιατί κυκλοφορούν εδώ και λίγη ώρα τα stories του από τον Παράδεισο.