Δεν γελάμε. Εντάξει, ίσως λίγο στην αρχή αλλά όχι για το ατύχημά του, δεν θα γελούσαμε ποτέ με κάτι τέτοιο. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το πώς και το πού. Δεν θα το κρύψουμε, με την περιγραφή γελάσαμε και μόνο. Θα σας εξηγήσουμε: Ο Χρήστος Δάντης ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Η εμφάνισή του, όμως, ακυρώθηκε.

Ακυρώθηκε γιατί ο τραγουδιστής χτύπησε στα πλευρά. Σε αυτό το σημείο και πριν περάσουμε στο πώς χτύπησε, του ευχόμαστε περαστικά. Συνεχίζουμε. Σύμφωνα με ένα μυστήριο στόρι της συντρόφου του, της πρώην πια πολεμίστριας για μια καρύδα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης βυθίστηκε σε μία αυτοσχέδια τάφρο.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στο στόρι της στο Instagram: «Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη».

Τώρα πώς ακριβώς βυθίστηκε, τι ρόλο έπαιξε η αυτοσχέδια τάφρος, αν αυτή έχει συγγένια με το Τρίγωνο των Βερμούδων, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Στη συνέχεια, πάντως,η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατά το χέρι του αγαπημένου της, Χρήστου Δάντη, γράφοντας: «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου». Και αφού τη δημοσίευσε στο Instagram, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.