Πριν λίγο καιρό, η Lady Gaga αποκάλυψε πως βρήκε τη θέση της στο σίκουελ του Joker, σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς. Κάπως έτσι, η Gaga στο “Joker: Folie à Deux” θα ενσαρκώσει την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτ, η οποία, με θα μετατραπεί σε συνεγάτιδα του Τζόκερ στα όχι και τόσο σωστά πράγματα στα οποία μπλέκεται. 

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς, αποφάσισε να ποστάρει κάτι πραγματικά ρομαντικό. Ρομαντικό με έναν διεστραμμένο τρόπο, ακριβώς όπως το θέλουν τόσο οι σινεφίλ, όσο και οι φανς της Lady Gaga και του Γκόθαμ σύμπαντος. Σε άλλα νέα, ο σκηνοθέτης δημοσίευσε μέσω Instagram την πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στην ταινία μαζί με τον “εραστή” της σε αυτή, Χόακιν Φοίνιξ

Στη φωτογραφία, Τζόκερ και Χάρλεϊ Κουίν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και διάολε μας εξάπτουν λίγο την περιέργεια. Δεν θα πούμε ψέματα. Τη φωτογραφία, εν τω μεταξύ, ανέβασε λίγο αργότερα και η τραγουδίστρια, η οποία στη λεζάντα έγραψε τον τίτλο της ταινίας. 

Αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Τοντ Φίλιπς είχε ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία του Χόακιν Φίνιξ να μεταμορφώνεται σε Τζόκερ για δεύτερη φορά, μετά την κυκλοφορία της ταινίας “Joker” to 2019, που είχε κερδίσει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, με τον Φοίνιξ να κερδίζει το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο, υποδυόμενος τον Άρθουρ Φλεκ, έναν αποτυχημένο κωμικό, ο οποίος βυθίζεται πολύ πιο βαθιά στην παράνοια, από όσο σου επιτρέπει να καταλάβεις το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, πριν το ανατρεπτικό τέλος. 

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε κάτι που ήδη ξέρετε. Η Χάρλεϊ Κουίν, ο ρόλος που θα υποδυθεί η Lady Gaga (και που έχει υπηρετήσει παλιότερα η Μάργκο Ρόμπι, καψουρεύντας τον Στέφανο Τσιτσιπά), είναι η ψυχίατρος που ερωτεύτηκε τον Τζόκερ, όσο ήταν ασθενής της και αργότερα κατέληκε να γίνεται βοηθός και σύντροφός του. 

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει γνωστές καταγγελίες ηθοποιών από τα γυρίσματα της ταινίας, στις οποίες αποκαλύπτονται κακές εργασιακές συνθήκες, ακόμα και για τις βασικές τους ανάγκες. Οι ηθοποιοί, σύμφωνα πάντα με το TMZ, έκαναν λόγω για καβγάδες με την παραγωγή στα γυρίσματα του σίκουελ του “joker”, μιας και από ό,τι καταγγέλουν “δεν τους άφηναν να πάνε ούτε στην τουαλέτα”. 

“Δουλεύαμε περισσότερες από 2 ώρες ασταμάτητα και δεν μας άφηναν να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα ή να πίνουμε νερό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Warner Bros Studios στο Μπέρμπανκ”, κατήγγειλαν. “Γιατί πίνετε περισσότερο νερό; Θα πρέπει να πάτε να κατουρήσετε ξανά”, είπαν ότι έλεγε ένας βοηθός σκηνοθέτη.