Όλα για το ρεπορτάζ, όλα για τη σωστή μεταφορά της είδησης, όλα για την τηλεθέαση, όλα για… Καταλάβατε τι θέλουμε να πούμε, δεν θα σας κουράσουμε. Η ελληνική τηλεόραση μας έχει προφέρει αμέτρητες ωραίες στιγμές, κυρίως σουρεαλιστικές και επειδή το 2023 δεν διαφέρει σε τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησε δυναμικά για να μας υπενθυμίσει ότι η αλλαγή ενός ψηφίου δεν κάνει τη διαφορά.

Ας περάσουμε στο ψητό γιατί ξέρουμε πως διαβάζετε αυτό το πολύ σημαντικό κείμενο με κομμένη την ανάσα. Ο αγαπημένος μας ρεπόρτερ από τον ANT1, αυτός ο λαμπρός νεαρός με τις ευφάνταστες ιδέες, μας έκανε μία ακόμα ένεση με μπόλικη ελληνική πραγματικότητα. Έχει προηγηθεί φυσικά το απίστευτο βίντεο που τον δαγκώνει ένα γουρούνι στην Κινέττα. Αυτό δεν πρόκεται να το ξεπεράει ποτέ, κανείς.

Ρομαντικός λόγω της ημέρας, ο φίλος μας ο Λάζος επέλεξε να παίξει με ένα φαναράκι και αυτό γιατί η συζήτηση στο στούντιο με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, είχε φτάσει στα μπαλόνια στους ουρανούς της Αμερικής. «Τελικά τα μπαλόνια είναι ή δεν είναι UFO; Είναι κατασκοπευτικά εργαλεία ή όχι;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αυτό ήταν! 

Ο ρεπόρτερ εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση για να δώσει την απάντηση. Έβαλε φωτιά σε ένα φανάρι και μετά η πολυκατοικία δίπλα του πήγε να πάρει και αυτή φωτιά. Και κάπου εδώ επανερχόμαστε στην αρχή του κειμένου.