Λίγο αφότου οι Philadelphia Eagles σημείωσαν το πρώτο touchdown του Super Bowl LVII , ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ  εμφανίστηκαν στις τηλεοράσεις σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια της πρώτης διαφήμισης του Dunkin’ Super Bowl. Άλλο ένα viral μετά από την κοιλιά της Ριάνα

https://t.co/PctBV6McLR

Ο Άφλεκ δούλεψε ως ταμίας στο παράθυρο σε ένα drive in Dunkin’ στο Medford της Μασαχουσέτης και ήταν πάρα πολυ χαρούμενος. Ο ηθοποιός προέτρεψε επίσης τους πελάτες να δοκιμάσουν το Dunkin’ Run,ένα κλασικό ντόνατς 1$ με οποιοδήποτε καφέ μεσαίου ή μεγαλύτερου μεγέθους.Αφού πόζαρε για selfies υποδέχτηκε την αγανακτισμένη σύζυγό του  “Τι κάνεις εδώ;” ρώτησε η Λόπεζ. “Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα πας όλη μέρα στη δουλειά;”. Μιλάμε για την καλύτερη διαφήμιση των Dunkin Donuts που σίγουρα κέρδισε το Super Bowl. 

https://twitter.com/ditzkoff/status/1624920739638910976?ref_src=twsrc%5Etfw

Η αγάπη του Άφλεκ για τους λουκουμάδες Dunkin’ είναι καλά τεκμηριωμένη και έχει γίνει ένα δημοφιλές meme τους τελευταίους μήνες. Ο ηθοποιός φωτογραφίζεται συχνά έξω με καφέ Dunkin και χάρτινες σακούλες από το κοινό, γι’ αυτό και οι θαυμαστές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους τώρα που έκαναν επίσημη τη συνεργασία τους. «Τα ντόνατς που πούλησε ο Μπεν Άφλεκ αξίζουν ήδη περισσότερο από ό,τι το κρυπτό που πουλούσε ο Ματ Ντέιμον», είπε ο πολιτιστικός ρεπόρτερ των New York Times, Dave Itzkoff. Ο Άφλεκ είπε πρόσφατα στο PEOPLE ότι ο ρόλος του ταίριαζε γιατί «οι άνθρωποι ήδη πιστεύουν ότι δουλεύω για τα  Dunkin’».

https://twitter.com/dunkindonuts?ref_src=twsrc%5Etfw