Μην με παραξηγήσετε. Η πλοκή είναι παράλογη. Ο τέταρτος όμως κύκλος είναι τόσο εθιστικός που μπορείς να δεις τα πέντε επεισόδια του πρώτου μέρους μέσα σε ένα ΣΚ. Γιατί; Είναι η καλύτερη σάτιρα του λονδρέζικου ταξικού προνομίου. Και όλων των κορασίδων που μοστράρουν στο Tatler την καταγωγή, τα πανάκριβα ρούχα τους μαζί με τα κοσμήματα της Βαρόνης γιαγιάς τους και το γεμάτο ταξίδια, σαμπάνιες, πριβέ κλαμπ και πουδραρισμένα ρουθούνια Instagram τους. Ο Μπεν Μπάντζλι είναι αδυσώπητος με τις ατάκες του. 

https://t.co/EuJACtE9aS

Μια ανακεφαλαίωση επιβάλλεται. Ο Τζο είναι νεκρός στις ΗΠΑ και έχει μια καινούργια ταυτότητα ως Τζόναθαν στο Λονδίνο. Είναι καθηγητής λογοτεχνίας με τουΐντ μπλέιζερ σε ένα πανεπιστήμιο ανύπαρκτο (βασικά είναι το το Royal Holloway) που θυμίζει εκείνο της Οξφόρδης. Και κάνει παρέα με τύπους που διοργανώνουν κυνηγετικά Σαββατοκύριακο σε επαύλεις στην εξοχή. Τόσα κλισέ ούτε η Έμιλι στο Παρίσι δεν αναπαράγει. Δεν έχει λεφτά να τους πάρει δώρο ένα ακριβό κρασί, αλλά, έχει χρήματα να πληρώνει ενοίκιο στο Κένσινγκτον. Ο Τζο προσπαθεί πολύ σκληρά να είναι καλός (Χωρίς αγάπη, χωρίς ανθρώπους, μόνο βιβλία) -ή τουλάχιστον, να τεμαχίζει κόσμο που δεν έχει δολοφονήσει ο ίδιος.

Η αναβίωση των Mean Girls στο West End 

https://t.co/tNzBy1zqLQ

Η παρέα του είναι όλοι κινητά κλισέ με σόσιαλ μίντια και άφθονη τοξικότητα . Ο Μάλκολμ,  προσβλητικά πλούσιος και fuck boy συστήνει τον Τζο στους φίλους του από την υψηλή κοινωνία, όλα τα βαρετά nepo babies που συναντάς σε κάθε members club: έναν καλλιτέχνη με τουπέ δέκα καρδιναλίων και καθόλου ταλέντο, τον γιο ενός δισεκατομμυριούχου που θέλει το προσωπικό να τον κατουράει (κυριολεκτικά, όχι το μεταφορικό), ένα It girl που ονομάζεται Τζέμα και ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για τις ετικέτες σχεδιαστών , μια Λαίδη Φοίβη Μπόρεχολ-Μπλάξγουορθ και μια γκαλερίστα, Κέιτ. Ο Τζο δεν είναι πλέον ο μόνος δολοφόνος στην πόλη. Υπάρχει και ο “Eat The Rich Killer” (φυσικά δεν είναι του επιπέδου  “The White Lotus“και “Triangle of Sadness“) Κι αυτοί όλοι είναι θύτες και θύματα σε ένα whodunnit, σε ένα πάρα πολύ εθιστικό μυστήριο δολοφονίας σε ένα κτήμα της βρετανικής επαρχίας. Το λέει και ο ήρωας μας “είμαι σε μια λαϊκή λογοτεχνία – την κατώτερη μορφή λογοτεχνίας”. 

https://t.co/2MdTjDHojq

Όχι για πρώτη φορά, το “You” επανεφευρίσκει τον εαυτό του, εδώ στο Λονδίνο, με άλλη υπόθεση και νέο καστ. Όπως πάντα, υπάρχει μια γυναίκα που ο Τζο στοκάρει με τη διάσημη κοινωνιοπάθεια του: η Κέιτ (Σάρλοτ Ρίτσι) — η γυναίκα που ο Τζο παρακολουθούσε από το παράθυρο. Μέχρι το 4ο επεισόδιο το παρακολουθείς με ευχαρίστηση, το 5ο είναι λίγο φόλα. Μοιάζει με γελοία σαπουνόπερα που χάλασε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε τα άλλα πέντε επεισόδια στις 9 Μαρτίου.