Super Bowl vs Ριάνα. Οι Kansas City Chiefs κέρδισαν τους Philadelphia Eagles με 38-35, όμως, τελικά, αυτή που κέρδισε στην πραγματικότητα ήταν η Ριρί με την εμφάνισή της στο halftime. Μέσα στα κόκκινα, έγκυος και με ένα περμόρφανς που “ανάγκασε” το μουσικό περιοδικό Rolling Stone να την χαρακτηρίσει “living legend”, η αληθινή ποπ σταρ της εποχής μας, έδειξε σε όλο τον πλανήτη πώς γίνεται.

Τα τελευταία χρόνια, οι Coldplay, ο Eminem, ο Dr. Dre (ίσως η καλύτερη εμφάνιση ever), η Katy Perry και ο Justin Timberlake έχουν κάνει το δικό του σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, εκεί που ο αθλητισμός συναντά την ψυχαγωγία, αλλά πάντα μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει ακόμα καλύτερο.

Τι εννοούμε.

Πριν εμφανιστεί στο ημίχρονο η Ριάνα, πολλοί μπήκαν στη μηχανή του χρόνου και γύρισαν μερικά χρόνια πριν, όταν κάποιος άλλος, λιγότερο γνωστός τότε, έκανε ό,τι έκανε καλύτερα και από την ίδια την Ριρί. Για τον Τομ Χόλαντ ο λόγος που το 2017, φόρεσε τα στενά του και μια περούκα και χόρεψε την επιτυχία Umbrella με κάπως spidey τρόπο σε ένα Lip Sync Battle που έμεινε στην ιστορία. Όχι τίποτα άλλο, είχε για αντίπαλο και την Ζεντάγια.

Έτσι, πολλοί έγραψαν στα κοινωνικά δίκτυα το αυτονόητο: ήθελαν να δουν τον Χόλαντ να χορεύει δίπλα στη Ριάνα. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μα δεν πειράζει, η Ριάνα τα κατάφερε μια χαρά και χωρίς τον χορό του Σπάιντερμαν: