Τεράστιο μυαλό: Τύπος με φιάλη υγραερίου για "σέλα" πήγαινε ανάποδα στον Κηφισό

"Μαμά, τι είναι δημόσιος κίνδυνος;"

Τεράστιο μυαλό: Τύπος με φιάλη υγραερίου για "σέλα" πήγαινε ανάποδα στον Κηφισό

"Μαμά, τι είναι δημόσιος κίνδυνος;"


Η «βλακεία» είναι ένα concept που δύσκολα μπορεί να οριστεί. Πραγματικά, πολλές φορές δεν ορίζεται. Αλλά δυστυχώς, υπάρχουν παραδείγματα και γενικώς, με τα παραδείγματα τα πράγματα γίνονται πιο κατανοητά. 

Στο μεταξύ, είτε μας αρέσει είτε όχι, καθημερινά μάς δίνονται και δίνουμε και εμείς οι ίδιοι αρκετά παραδείγματα να ορίσει κανείς τη βλακεία. Πιο πρόσφατο, αυτό ενός τύπου που θεώρησε καλή ιδέα να πηγαίνει ανάποδα στον Κηφισό μεταφέροντας φιάλη υγραερίου. Βασικά, για θα είμαστε ειλικρινείς: το συγκεκριμένο παράδειγμα, μάς ξεπερνά. 

Σε άλλα νέα, οδηγοί στον Κηφισό είχαν την ευκαιρία να δουν με τα μάτια τους μια σοκαριστική εικόνα. Ένας τύπος πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι, μετέφερε μια μπουκάλα υγραερίου, την οποία για τις ανάγκες αυτής της μεταφοράς, την είχε μετατρέψει σε σέλα. 

Την Παρασκευή, στην πιο κεντρική αρτηρία της Αττικής, τουλάχιστον ασυνείδητος οδηγός ηλεκτρικού πατινιού εθεάθη να πηγαίνει ανάποδα στον Κηφισό, ενώ κάθεται σε μπουκάλα υγραερίου 10 κιλών. Ναι, κάπως δικαιολογημένη η αγανάκτηση των οδηγών. Μπορούμε να φανταστούμε πόσο στραβά θα μπορούσε να έχει πάει όλο αυτό, με τη βλακεία να παίρνει κόσμο στον λαιμό της. 

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, νωρίτερα είχε επιχειρήσει να την ανεφοδιάσει σε βενζινάδικο, το οποίο (προς τιμήν του), αρνήθηκε ευγενικά. 

Ναι, είναι αήττητη. Όλοι ξέρουμε πια. 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα