Φυσικά και δεν περιμένει το Netflix τον Άγιο Βαλεντίνο για να βάλει το σωστό το rom-com. Το κάνει και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Δεν είναι οι ταινίες που διεκδικούν τα Όσκαρ. Συνήθως, έχουν ένα χαρούμενο τέλος. Μας δίνουν την απαιτούμενη απόδραση από την καθημερινότητά μας.  Κάθε ιστορία έχει το ίδιο αφηγηματικό τόξο (αρχή-μέση- τέλος της πλοκής). Υπάρχει μια χαριτωμένη γνωριμία μεταξύ δύο χαρακτήρων όπου δύο άνθρωποι συναντιούνται με τρόπο που το κοινό ξέρει ότι είναι προορισμένοι να είναι μαζί, ακόμα κι αν αρχίσουν να μισούν ο ένας τον άλλον. Είναι bingeable. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε περιόδους οικονομικών ή συναισθηματικών δυσκολιών οι άνθρωποι έχουν στραφεί στα rom-coms ως έναν τρόπο για να ξεφύγουν από την μιζέρια τους. Έχουμε την κατάλληλη λίστα για το κρύο σουκου του Φλεβάρη.

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ

https://t.co/fxeh5KDcf8

Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της.Η Έμα Κόριν (“Το Στέμμα”) συναντά τον Τζακ Ο’Κόνελ σε αυτήν την αισθησιακή ιστορία από το μυθιστόρημα του Ντ. Χ. Λώρενς. Τα γράψαμε κι εδώ. Όποιος σας περιέγραψε την ταινία ως “soft porn”, μάλλον δεν ξέρει τι ακριβώς είναι ερωτισμός και δεν έχει δει ποτέ πραγματικά πορνό.

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Υποδυόμενη τη δασκάλα ιδιαίτερων μαθημάτων, η Άζρα βοηθάει κρυφά τους μαθητές της να πετύχουν τους στόχους τους στη ζωή και τον έρωτα, χωρίς να λείπουν μερικές αναποδιές. Το τούρκικο που λείπει από τη ζωή σου. 

You People

Οικογένειες και κουλτούρες συγκρούονται όταν δύο διαφορετικοί millennial από το Λ.Α. ερωτεύονται κι αντιμετωπίζουν την απόλυτη δοκιμασία: τη γνωριμία με τους γονείς.Ο Τζόνα Χιλ πρωταγωνιστεί με τον Έντι Μέρφι και την Τζούλια Λούι-Ντράιφους στην κωμωδία που έγραψε με τον Κένια Μπάρις.  Αυτός είναι λευκός και Εβραίος, εκείνη είναι μαύρη και μεγάλωσε μουσουλμάνα, και όταν οι δυο τους ερωτεύονται απροσδόκητα μετά από μια σύγχυση, η σχέση τους τίθεται σε δοκιμασία από τις οικογένειές τους.Δεν το λες και καλό. Βασικά, είναι cringe. Οι πρωταγωνιστές του κυρίως σπαταλούνται σε μια ταινία που διχάζεται μεταξύ κοινωνικού σχολιασμού και ρομαντικής κωμωδίας χωρίς να δεσμεύεται πλήρως σε κανένα από τα δύο είδη. 

Σπίτι Σου ή Σπίτι Μου;

https://t.co/D4asbmIZ8g

Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα. Θα μπορούσατε να ανταλλάξετε ζωές με τον καλύτερό σας φίλο που ζει σε όλη τη χώρα; Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Άστον Κούτσερ πρόκειται να το μάθουν στη νέα ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία της Aline Brosh McKenna. Η Ντέμπι (Witherspoon) και ο Πίτερ (Kutcher), είναι φίλοι που γνωρίζονται για πάνω από μια δεκαετία και διατηρούν συνεχή επαφή παρόλο που ζουν σε διαφορετικές ακτές. Είναι επίσης εντελώς αντίθετα: Η ανύπαντρη Ντέμπι είναι μια λογίστρια της οποίας η ζωή στο Λος Άντζελες είναι προγραμματισμένη μέχρι το δεύτερο δευτερόλεπτο, ενώ ο Πίτερ είναι στέλεχος μάρκετινγκ και επίδοξος συγγραφέας του οποίου η ζωή στη Νέα Υόρκη αλλάζει τόσο γρήγορα όσο και οι φίλες του. Αλλά όταν οι συνθήκες απαιτούν να αναλάβουν ο ένας το σπίτι και τις ευθύνες του άλλου για μια εβδομάδα, συνειδητοποιούν ότι ίσως ζούσαν τη ζωή που  νομίζουν θα έπρεπε, αντί για αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

Έρωτας στη Βερόνα

https://t.co/2KQwALUxui

Το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στη Βερόνα της Ιταλίας στραβώνει όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο.Ο σαρκαστικός και φαινομενικά αδιάφορος Άγγλος Τσάρλι είναι ένας εισαγωγέας κρασιού που έχει νοικιάσει την ίδια βίλα στη Βερόνα τα τελευταία έξι χρόνια ενώ παρακολουθεί μια ετήσια έκθεση κρασιού. Φέτος, όμως, δεν είναι μόνος. Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την άφιξη της Τζούλι.

Μίλια Γάμου

Παγιδευμένο σ’ έναν προβληματικό γάμο, ένα ζευγάρι βρίσκει ελπίδα σε μια εφαρμογή που ανταμείβει τις καλές πράξεις, αλλά η εμμονή να κερδίσουν μίλια αρχίζει να κυριαρχεί. Αργεντίνικο. 

F*ck Love Too

Σ’ αυτήν τη ρομαντική κωμωδία από την Ολλανδία, διάφοροι φίλοι με δυσκολίες στην ερωτική τους ζωή στρέφονται για βοήθεια ο ένας στον άλλον – τα αποτελέσματα όμως δεν είναι πάντα καλά.

Δύο Ζωές

https://t.co/qafXLL6uA1

Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες, αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;Μια τρυφερή ρομαντική ταινία με τη Λίλι Ράινχαρτ. Δίπλα της οι Ντάνι Ραμίρεζ, Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Λουκ Γουίλσον.

Ο Τέλειος Συνοδός

Για να μπορέσει να σπουδάσει, ένας μαθητής φτιάχνει μια εφαρμογή και παριστάνει τον σύντροφο κοριτσιών. Όταν προκύπτουν αληθινά συναισθήματα, τα πράγματα περιπλέκονται. Η γοητεία του Νόα Σεντινέο είναι ανίκητη. 

Ήμασταν Τραγούδια

Κομεντί από μυθιστόρημα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ. Με τους Μαρία Βαλβέρδε και Άλεξ Γκονζάλεζ. Σκηνοθετεί η Χουάνα Μαθίας.Ενώ η καριέρα της Μάκα φτάνει σε σημείο καμπής, ο μυστηριώδης πρώην που της ράγισε την καρδιά έρχεται ξανά στη Μαδρίτη και ψάχνει στήριξη στις φίλες της.