ΟΚ, δεν έφτασαν σε επίπεδο περασμένων Mad Video Music Awards, με τράπερς να παίζουν ξυλίκια και τραγουδίστριες και καλεσμένους να πηδούν πάνω από καθίσματα και σεκιουριτάδες να σώσουν εαυτούς, αλλά και εκεί στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο το έζησαν το σκηνικό τους. Τέλος πάντων, ένας ράπερ, τα έσπασε όλα πάνω στη σκηνή επειδή είχε πρόβλημα με τον ήχο του. Τι ποιο σύνηθες θα έλεγε κανείς. Ίσως και όχι.

Ο 20χρονος ράπερ Blanco (Riccardo Fabbriconi) ήταν καλεσμένος στο φεστιβάλ, γιατί είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στην Ιταλία. Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του και στη Eurovision, το 2022, και φέτος, ως καλεσμένος, επέλεξε να ερμηνεύσει ένα νέο του κομμάτι. Βέβαια, τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα σχεδιάζουμε και γενικώς, ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει. Και κάπως έτσι, ο ράπερ αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ακουστικά του. Δεν το διαχειρίστηκε και πολύ καλά. 

Έξαλλος ο ράπερ, άρχισε να σπάει τα πάντα πάνω στη σκηνή και να μαδάει με μανία τα τριαντάφυλλα που τοποθετήθηκαν ως προπ στη σκηνή. Μια ψύχραιμη αντίδραση. 

Το κοινό προφανώς τον αποδοκίμασε έντονα στο τέλος του μικρού show, ίσως νευρικού κλονισμού που μόλις τους χάρισε. Ο ίδιος, βέβαια, δήλωσε πως είχε μια απόλυτα λογική αντίδραση, αφού οι τεχνικοί κατέστρεψαν την εμφάνισή του, λόγω του κακού ήχου που είχε στο ακουστικό του. 

Δείτε το σκηνικό εδώ: