Τύπος αποκεφαλίζει σκύλο. Μέσα στα χιόνια. Ένα αδέσποτο σκύλο. Και τον εγκαταλείπει εκεί. Θα μπορούσε να είναι σκηνή κάποια σκηνή ψυχολογικού θρίλερ. Πράξη, τέλος πάντων, κάποιου ψυχοπαθή. Εν τω μεταξύ, σίγουρα αυτή η ταινία θα δεχόταν καταγραυγή για τη συγκεκριμένη σκηνή, από ζωόφιλους και μη. Ωστόσο, δεν μιλάμε για κινηματογραφική σκηνή ταινίας που μετά βίας παίρνει ένα πεντάρι βαθμολογία στο imdb. Μιλάμε για αληθινό περιστατικό στον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων, έξω από τον Βόλο, εντοπίστηκε ένας αδέσποτος σκύλος μέσα στα χιόνια, αποκεφαλισμένος. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο σκύλος φέρεται να είναι θύμα ανθρώπου και όχι κάποιου θηρευτή που ενδεχομένως έκανε κάποιο λάθος. Παράλληλα, αναρωτιόμαστε ποιος βγαίνει για κηνύγι μέσα στη χιονοθύελλα, αλλά δεν είμαστε και ειδικοί.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως κανείς κάτοικος της περιοχής δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ παράλληλα φιλόζωοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν εάν γνωρίζουν κάτι για το συμβάν.

Να υπενθυμίσουμε πως όσο ένας μάλλον εξαιρετικά επικίνδυνος (και για τα ζώα, και εν δυνάμει για τους ανθρώπους αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό) άνθρωπος κυκλοφορεί ελεύθερος εκεί έξω, λίγες ώρες μόλις πριν, ένας αδέσποτος σκύλος πυροβολήθηκε στην Πάτρα, εξ επαφής, στο Σαραβάλι.

Υπέροχα πάμε, δεν νομίζετε;