Ένα βαρετό βράδυ σαν όλα τα προηγούμενα αυτής της εβδομάδας ήταν όταν ο γνωστός ήχος του messenger έφτασε στα αφτιά μας και έσπρωξε τον χρόνο που έμοιαζε να είχε κολλήσει στη λάσπη. Η Μπάρμπαρα έφερε κρύο, το κρύο έφερε χιόνι και το χιόνι έφερε ένα βαθούλωμα στον καναπέ που βαρέθηκε να παρακολουθεί μαζί μας ταινίες και σειρές.

Γι’ αυτό υπάρχουν οι ομαδικές συνομιλίες όμως, για να αφαιρούν λίγη από τη βαρεμάρα της καθημερινότητας, εκτός από τις φορές (και είναι περισσότερες) που προσθέτουν πολλή περισσότερη. Με Ευτύχη Μπλέτσα, πάντως, δεν βαρέθηκε κανείς, ειδικά όταν το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί, έχει περάσει από μια μίνι επεξεργασία.

Θα σας εξηγήσουμε.

Υπάρχει μια σελίδα στο διαδικτυακό χάος με το όνομα Περεcτρόικα -χωρίς τον τόνο. Εκεί, ”ζορίζονται” όπως λένε οι ίδιοι στις πληροφορίες και μετά από μερικές αναρτήσεις που εξετάσαμε με τον μεγεθυντικό φακό, καταλάβαμε το λόγο. 

Ας σταθούμε όμως στο μήνυμα που ήρθε στην ομαδική συνομιλία. Ήταν ένα λινκ και αυτό το λινκ σε οδηγούσε στην Περεcτρόικα και ένα επικό βίντεο με τον Ευτύχη Μπλέτσα να μιλάει σαν… Πάμε πάλι. Βλέπουμε τον Ευτύχη Μπλέτσα να μιλάει δύο ταχύτητες κάτω από το κανονικό του. 

Δεν θα γράψουμε περισσότερα, χαζοί ήταν εκεί στην Πελοπόννησο που επέμεναν ότι “μία εικόνα χίλιες λέξεις”; Τι εννοείτε δεν το είχαν πει οι Πελοποννήσιοι πρώτοι;