‘Ενα χαμομήλι ρε παιδιά, να ηρεμήσει αλλά και να ζεσταθεί ο άνθρωπος. Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα που έχει ρίξει άγκυρα στη χώρα μας και δεν λέει να φύγει για άλλες πολιτείες, επηρεάζει το νευρικό σύστημα αλλά και τη θερμοκρασία του σώματος. Βοηθήστε τον συνάνθρωπό σας, ένα φλιτζάνι και λίγο ζεστό νερό χρειάζεστε.

Δηλαδή σας αρέσει να βλέπετε άτομα της διπλανής πόρτας να κυνηγούν και να βρίζουν εκχιονιστικά; Είναι ωραίες εικόνες αυτές; Θα απαντήσουμε εμείς. Όχι, δεν είναι. Δεν μας αρέσει που βλέπουμε τον πρίγκιπα του Μονακό-Βόλου σε αυτή την κατάσταση.

Βλέπετε, το μικρό πριγκιπάτο της θεσσαλικής Ακτής παραμένει ντυμένο στα λευκά και από τις της εβδομάδας, οι οδηγοί των εκχιονιστικών προσπαθούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Δεν έχουν κλείσει μάτι οι άμοιροι. Και πώς να κλείσουν; Ο Αχιλλέας Μπέος, έτσι ψύχραιμος που είναι, τους κυνηγάει και τους βρίζει σαν καλός καραβανάς που δυστυχώς δεν έκανε την καριέρα που ονειρευόταν στον στρατό.

Το βράδυ Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, βγήκε από το κάστρο του και άρχισε να ρίχνει καντήλια αφού, σύμφωνα με τον ίδιο που το έχει σπουδάσει, η οδηγοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. «Μα πώς το κάνει έτσι; Δεν έχουν μυαλό» ακούγεται να λέει αρχικά και μετά άρχισε να αγαπημένα του μονεγασκικά. «Είναι τρέλα, θα σκοτωθούμε κιόλας» και «ρε άνθρωπε τι νόημα έχει αυτό που κάνεις; Ο άνθρωπος είναι μπροστά. Πέρασε μπροστά εσύ για να ανοίξεις το δρόμο. Πετάς το χιόνι σε σημείο που έχει καθαρίσει».

Τα υπόλοιπα στο βίντεο: