Σε περίπτωση που είχατε νοσταλγήσει λίγα La Casa De Papel βάιμπς, μιας και η σειρά έχει τελειώσει εδώ και καιρό, σας έχουμε νέο. Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer του prequel του La Casa De Papel, “Berlin”. Αυτό είναι το καλό νέο και γενικώς θα είναι για καιρό, μιας κα η σειρά θα προβληθεί στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2023. Ναι. Είναι μακριά. 

Σε κάθε περίπτωση, το 52 δευτερολέπτων video δείχνει τον Berlin (τον καλύτερο, για πολλούς, χαρακτήρα του La Casa De Papel) να ετοιμάζει την επόμενη “δουλειά” του, καθώς χτίζει μια ρέπλικα της τράπεζας την οποία ετοιμάζεται να ληστέψει. Βέβαια, στο τρέιλερ εμφανίζονται και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία της σιεράς, αλλά και μια γυναίκα, η οποία ενδεχομένως θα μπορούσε να παίξει βασικό ρόλο στα σχέδιά του. 

Εκτός από τον Pedro Alonso, στη σειρά θα εμφανίζονται και ο Tristán Ulloa, ως έμπιστο πρόσωπο του Berlin, Michelle Jenner, ειδικός τα ηλεκτρονικά, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández και Joel Sánchez

Η σειρά “Berlin” αποτελείται από οχτώ επεισόδια και έχει φτιαχτεί από τους δημιουργούς του La Casa De Papel, Esther Martínez Lobato και Álex Pina.  

Δεν φλυαρούμε άλλο, απλώς να αναφέρουμε πως η σιερά βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής στο Παρίσι.

Ωραία, σταματάμε και πάμε στο τρέιλερ: