*Ακροδεξιές Οικογενειακές Ιστορίες, νέο επεισόδιο

Σαν το χάδι της μάνας… Ίσως δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε με αυτό τον τρόπο το κείμενο, ίσως το να ξύνουμε πληγές είναι απαράδεκτο από τη μεριά μας. Πολλά τα ίσως, η πικρή αλήθεια, όμως, είναι μία: Τα όσα διαβάζουμε από χθες για την κόντρα του Βασίλη Τσιάρτα με τη μητέρα του και την αδερφή του, μας στεναχωρούν. Μας στεναχωρούν γιατί προσπαθούμε να βάλουμε τον εαυτό μας τη θέση του και να σκεφτούμε πώς είναι να σε αποκηρύσσει το ίδιο σου το αίμα. Είναι θλιβερό, μια συνεχόμενη κατάβαση στο φαράγγι του πόνου και της απόρριψης.

Μην σας τύχει.

Και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Γιατί ο Βασίλης Τσιάρτας, αυτός ο εξαιρετικός πρώην ποδοσφαιριστής με το αριστερό πόδι που αν ήταν μουσικό όργανο θα ήταν η άρπα στα χέρια της Ντόροθι Άσμπι, επέλεξε να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με την Εθνική Δημουργία, το κόμμα του προοδευτικού Θάνου Τζήμερου και του ακόμα πιο προοδευτικού Φαήλου Κρανιδιώτη. Μόνο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λείπει. Oh, wait…

Σιγά το πράγμα δηλαδή, η μητέρα του τον αντιμετωπίζει λες και τον έπιασε να κάνει παρέα με ακροδεξιούς. Οπότε, αυτή τη φορά και παρά τα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για τον Βασίλη Τσιάρτα, θα πάρουμε το μέρος του και θα δημοσιεύσουμε πρώτοι τα ψύχραιμα tweets του που έχουν ως αποδέκτη, το άτομο που τον έφερε στον κόσμο αυτό. Βασίλη, El Mago της καρδιάς μας, κράτα γερά. Η σκέψη μας είναι μαζί σου. Ελπίζουμε να βρεις την αγάπη και την αποδοχή στην εθνικοπατριωτκή αγκαλιά του Θάνου Τζήμερου. Επίσης, κάποιοι θα πουν ότι αυτά τα tweets τα βγάλαμε από το μυαλό μας. Θα συμφωνήσουμε.