Ακούτε και εσείς το Meteora των Linkin Park, κρυφά στα ακουστικά σας, με αναμνήσεις από τις εποχές που είχε μόλις κυκλοφορήσει, νιώθοντας παντελώς delusional; Υποθέτουμε πως ναι. Ο θάνατος του Chester Bennington στις 20 Ιουλίου του 2017 είχε δώσει, μέσα σε όλα, και μια μπουνιά σε όλες σας τις παιδικές/εφηβικές αναμνήσεις; Υποθέτουμε πως ναι. Επίσης, υποθέτουμε πως αν ήταν live όλη αυτή η εισαγωγή, θα πέφταμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και θα κλαίγαμε.  

Για να μην πολυλογούμε, την Παρασκευή (σε λίγες μέρες) οι Linkin Park θα κυκλοφορήσουν υλικό από το παρελθόν, ακυκλοφόρητο, με τη φωνή του εμβληματικού για τους Millennials frontman τους, Chester Bennington, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου 2017, σε ηλικία 41 ετών. 

Το κομμάτι με τίτλο “Lost” αποκαλύφθηκε πρώτη φορά ως ένα μήνυμα, όχι ασήμαντο, ίσως το αντίθετο, που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς των Linkin Park στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το γεγονός πως θα κυκλοφορήσει 20 χρόνια μετά το release του άλμπουμ “Meteora” (2003) είναι κάτι σαν τιμή προς τον δίσκο. 

Για την ανακοίνωση, η μπάντα ανάρτησε ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων στα social media, στο οποίο ένας άνδρας με μια αντιασφυξιογόνο μάσκα γράφει στην κάμερα με σπρέι τη φράση “New Linkin Park Music”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINKIN PARK (@linkinpark)

Ως γνωστόν, οι Linkin Park έχουν μπει σε παύση από τον Οκτώβριο του 2017, μετά τη συναυλία προς τιμήν του Chester. Ο συνιδρυτής, Mike Shinoda, έκανε λόγο για την πιθανότητα επανασύνδεσης τον Απρίλιο του 2022. 

«Το μόνο νέο που έχω για σας σε σχέση με τους Linkin Park είναι ότι μιλάμε συχνά, μιλάω με τα παιδιά ή με μερικά από τα παιδιά. Και δεν υπάρχουν περιοδείες, δεν υπάρχει μουσική, ούτε άλμπουμ στα σκαριά. Λοιπόν, σας λέω απλά, ότι βάλτε στο μυαλό μας ότι δεν πρόκειται να συμβεί» είχε πει ξεκόβωντας κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης της μπάντας.

«Το ξεκαθαρίζω, γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι, ξεκινάει η φημολογία ότι θα γίνει κάτι. Όχι, όχι, όχι. Θα απογοητευτείτε. Μην το κάνετε» είπε απορρίπτοντας κάθε κουβέντα για μία νέα δουλειά των Linkin Park.