Γραφικό ή όχι, είναι μάλλον αληθινό. Δεν πρέπει να έχει όντως πάτο αυτό το βαρέλι. Στο ντροπιαστικό νέο της ημέρα, ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο Ντόντος του «Κομάντα και Δράκοι» έπεσε θύμα bullying ή μάλλον μιας αδιανόητης για τα δεδομένα του 2023 επίθεσης στον τόπο στον οποίο εργάζεται. 

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα κοινωνικής συμπερίληψης και αποδοχής, εργαζόμενος σε ένα βιβλιοπωλείο. Ωστόσο αυτό φαίνεται να μην είναι κάτι που ενδιέφερε ιδιαιτέρως μια γυναίκα η οποία αρνήθηκε να εξυπηρετηθεί από εκείνον, ασκώντας του bullying. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό με την καταγγελία της αδερφής του Κοκογιαννάκη, Σπυριδούλας, μέσω μιας ανάρτησης. Σε ένα βιβίοπωλείο στην Κρήτη, όπου ο Λευτέρης ως ΑμεΑ εργάζεται λίγες ώρες μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, βρέθηκε μια πελάτισσα η οποία όχι μόνο δεν χάρηκε που ένα άτομο με αναπηρία προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και να την εξυπηρετήσει, αλλά θεώρησε ωραία ιδέα να του πει πως άτομα σαν εκείνον δεν θα έπρεπε να εργάζονται εκεί και ζήτησε να δει τον εργοδότη του. Ίσως δεν έχουμε ακούσει για χειρότερο είδος Κάρεν. 

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης της απάντησε πως μπορεί να την εξυπηρετήσει, ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η κυρία επέμενε να δει τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου. Τελικά, το συμβάν λύθηκε όταν ο εργοδότης του Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον υπερασπίστηκε και έδιωξε τη γυναίκα από το κατάστημα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως η εν λόγω κυρία απειλούσε κιόλας βγαίνοντας, θυμίζοντάς μας τα χειρότερα είδη ανθρώπων που δεν πιστεύαμε πως περπατούν ακόμα σε αυτόν τον πλανήτη. Ντροπή. Τίποτα λιγότερο.