Από τον Τζάστιν Μπίμπερ έως τη Ρις Γουίδερσπουν δεν είναι και λίγοι οι επώνυμοι που έχουν μια τουλάχιστον mugshot για να δείχνουν στα εγγόνια τους.

Έζρα Μίλερ 

Στις 6 Απριλίου 2020, ένα σύντομο βίντεο  εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ο Μίλερ φαίνεται να πνίγει μια γυναίκα έξω από ένα μπαρ στο κέντρο του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Στις 28 Μαρτίου, το αστυνομικό τμήμα της κομητείας της Χαβάης συνέλαβε και κατηγόρησε τον Μίλερ για παρενόχληση, αφού φέρεται να «φώναζε βωμολοχίες» ενώ άλλοι θαμώνες έκαναν καραόκε, αργότερα άρπαξε ένα μικρόφωνο από μια γυναίκα, σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας. Ο (ή το) Μίλερ φέρεται να προσπάθησε να πάρει ένα μικρόφωνο από μια γυναίκα. Ο ηθοποιός κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.Την επόμενη μέρα, ένα ζευγάρι υποστήριζε ότι ο ηθοποιός είχε εισβάλει στην κρεβατοκάμαρά τους, τους απείλησε να τους σκοτώσει και στη συνέχεια πήρε ένα διαβατήριο και το πορτοφόλι τους.Ο Μίλερ συνελήφθη ξανά στη Χαβάη στις 19 Απριλίου 2022, αυτή τη φορά ως ύποπτος για επίθεση δεύτερου βαθμού. Το περιστατικό συνέβη σε μια κατοικία στην Pāhoa στο Big Island. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Μίλερ “εξοργίστηκε αφού του ζητήθηκε να φύγει και φέρεται να πέταξε μια καρέκλα, χτυπώντας μια 26χρονη γυναίκα στο κεφάλι”.

Νίκι Μινάζ

O Jay-Z χρησιμοποίησε το mugshot της Μινάζ για το σκηνικό της περιοδείας του On The Run 2. Συνελήφθη το 2003 για κατοχή όπλου (με πρόθεση χρήσης). Εκείνη την εποχή, η Nicki ήταν μόλις 20 ετών και σερβιτόρα στο Red Lobster.

Τζάστιν Μπίμπερ

https://t.co/fsJj5EQCjY

Τον Ιανουάριο του 2014, συνελήφθη στο Miami Beach για οδήγηση υπό την επήρεια, οδήγηση με ληγμένο δίπλωμα και αντίσταση στη σύλληψη. Αν και το τεράστιο χαμόγελο στην φωτογραφία σύλληψης του υποδηλώνει το αντίθετο, ο τραγουδιστής του “Love Yourself” μοιράστηκε στο Instagram ότι η φυλακή δεν είναι ωραίο μέρος.

Λίντσεϊ Λόχαν

Έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση πολλές φορές για διάφορους λόγους: οδήγηση υπό την επήρεια, αυξανόμενα χρέη, κατοχή ναρκωτικών, καταστροφή αυτοκινήτων, η λίστα είναι μεγάλη.

The Weeknd


Τον Ιανουάριο του 2015, ο τραγουδιστής συμμετείχε σε έναν καυγά στο Las Vegas Strip. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να το διαλύσουν, ο The Weeknd γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό και συνελήφθη για πλημμέλημα ενός προστατευόμενου ατόμου.

Τσέις Κρόφορντ


Αυτός ο πρώην σταρ του Gossip Girl συνελήφθη κοντά στην γενέτειρά του στο Τέξας, τον Ιούνιο του 2010. Ο Chace κατηγορήθηκε για κατοχή μαριχουάνας.

 Σάια Λεμπάφ 

https://t.co/8IVTISKGfg

Ο πρώην σταρ του Disney Channel είχε πολλά πάρε δώσε με το νόμο, αλλά αυτό το ενσταντανέ είναι από ένα τον Οκτώβριο του 2015, όταν συνελήφθη για δημόσια μέθη.Αφού απαγόρευσαν την είσοδο στον Σία σε ένα μπαρ στο Όστιν, θύμωσε και προσπάθησε να μπει με το ζόρι. 

Μπρούνο Μαρς

Ο Bruno συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2010 , ακριβώς όταν το πρώτο του σινγκλ, “Just the Way You Are” ανέβαινε στα τσαρτ. Παρά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε για κατοχή κοκαΐνης, χαμογέλασε με ένα τεράστιο χαμόγελο.