Δεν πάει καιρός από τότε που βρήκαμε και γράψαμε για την μεγαλύτερη ψεκ του ελληνικού ίντερνετ τη συντρόφισσα που μοιράζει αλήθειες. Έχει πέσει μέσα (ίσως και όχι), σε όσα έχει πει και μακάρι να έβγαιναν μπροστά όλα τα λαμπρά μυαλά του τόπου να μας ανοίξουν τα μάτια όπως έκανε αυτή.

Μήνες μετά από αυτό το εκπληκτικό κείμενο, περιμένουμε την τοποθέτησή της για τις τελευταίες δηλώσεις του σατανά Μπιλ Γκέιτς. Ξέρετε τι είπε αυτός ο πλούσιος από χρήματα και φτωχός από ηθική; Ότι προτιμά να δώσει τα λεφτά του στα εμβόλια παρά για ταξίδια στον Άρη. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι; ‘Εχουμε πάρει ύφος Ελεύθερης Ώρας, δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος, είπε: «Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά ακριβά να πας στον Άρη. Μπορείς να αγοράσεις εμβόλια κατά της ιλαράς και να σώσεις ζωές. Θα σου κοστίσει, περίπου, 1000 δολάρια να ζώσεις μία ανθρώπινη ζωή». Μάλιστα, ιλαρά το λένε τώρα… Έι, Νέα Τάξη Πραγμάτων, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνεις, το νου σου. Δεν ξεχνάμε τα τσιπάκια στη Σουηδία.

Ο Γκέιτς ερωτήθηκε και απάντησε έκπληκτος για τις θεωρίες συνομωσίας που τον ακολουθούν, ακόμα και σήμερα και έχουν να κάνουν με τον ίδιο και την εξάπλωση του κορωνοϊού. «Δεν το περίμενα αυτό». Εμείς το περιμέναμε Μπιλ, δεν μας ξεγελάς. 

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υπήρξαν δεκάδες εκατομμύρια μηνύματα που ανέφεραν ότι εγώ τον προκάλεσα ή ότι τσιπάρω και ακολουθώ τους ανθρώπους. Είναι αλήθεια. Ασχολούμαι με τα εμβόλια, αλλά με τον να σώζω τις ζωές. Με αυτά τα μηνύματα υπήρξε αντιστροφή της αλήθειας. Νομίζω πως οι άνθρωποι ψάχνουν τον μπαμπούλα πίσω από την κουρτίνα, την υπεραπλουστευμένη εξήγηση», είπε.