*Κρίμα

Όσοι ασχολείστε ενεργά με το Instagram και τους εγχώριους ινφλουένσερς μας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη διατηρούν μία στενή φιλία και ότι τις ενώνουν πολλά, πέρα από κοινούς και πιστούς φόλοουερς. Θα έχετε διαπιστώσει επίσης ότι περνούν μαζί πολλές και ποιοτικές ώρες. 

Το μοντέλο (για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάμε) αυτή την πολύ γλυκιά περίοδο που η φίλη της βρίσκεται στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό της, φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά. Και μπράβο της, έτσι κάνουν οι φίλες οι καλές οι αγαπημένες.

Πιστή στο ραντεβού της η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βρέθηκε ξανά κοντά στην Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Πέμπτης (2/2) για να δει από κοντά την ινφλουένσερ και τον γιο της. Αλλά αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Τι έκανε το γνωστό μοντέλο; Δοκίμασε λίγο από το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη. Γενικά χαιρόμαστε πολύ για τους ινφλουένσερς μας, μοιάζουν να περνούν πολύ καλά. Χα-χα, τι ωραία, μωρέ. Έτσι, να είστε υπερβολικά  αγαπημένες.

Σε story που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram φαίνεται η φίλη της να ρίχνει λίγο γάλα σε ένα κουτάλι και να το δοκιμάζει, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεσπούν σε γέλια. Ρε τι ζούμε…

«Γευστικές απολαύσεις. Πέρα από την πλάκα δεν ήξερα ότι το μητρικό γάλα είναι τόσο γλυκό και νόστιμο. Έχω πάθει σοκ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί το μικρό πιράνχας κλαίει όλη μέρα και θέλει βυζάκι», έγραψε στο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα. 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το αναδημοσίευσε σχολιάζοντας: «Ειλικρινά είναι υπέροχο. Σαν ζαχαρούχο γάλα με καρύδα». Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς είμαστε κολλημένοι στην κίνηση.