Όχι, δεν είναι ο Μπο. Αλλά καλύτερα να πάθαινε Μπο. Προχωράμε.

Είμαστε σίγουροι ότι φταίει η κακιά στιγμή και ότι, γενικότερα, τα πάει πολύ καλά με τις απορρίψεις από το αντίθετο φύλο, ο φίλος μας. Ο πολύ λογικός K Kawshigan, διευθυντής της εταιρείας drone D1 Racing, κατέθεσε δύο αγωγές κατά της Nora Tan Shu Mei αφού του έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο, ισχυριζόμενος ότι οι ενέργειές της τον έβλαψαν και τον ανάγκασαν να χάσει τουλάχιστον πέντε επιχειρηματικές συνεργασίες. Ναι, ναι. έτσι είναι.

Η Tan με τη σειρά της έκανε και αυτή αγωγή με την οποία ζητά χρήματα που ξόδεψε για την ασφάλειά της. Σύμφωνα με διάφορα δικαστικά έγγραφα που εξέτασε το CNA, η γυναίκα εγκατέστησε μεταξύ άλλων σύστημα παρακολούθησης και συναγερμό προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια της. Δεν πρέπει να είναι καθόλου στόκερ ο τύπος.

Η Tan ζήτησε αποζημίωση για τα έξοδα εξοπλισμού αλλά και για τις συμβουλευτικές της συνεδρίες αφού, εντάξει, δεν είναι και πολύ ωραίο να σε περιτριγυρίζουν άνθρωποι όπως ο K Kawshigan. Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου που δημοσιεύθηκε στις 28 Ιανουαρίου, ο K Kawshigan που θα μπορούσε να είναι χαρακτήρας του Τέκεν, έκανε δύο αγωγές εναντίον της Tan αφού η φιλία τους έπεσε στο κενό και εκείνη του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο. Καταραμένο friendzone! Εσύ φταις, όχι η συμπεριφορά του Κ. 

Αρχικά, ο K Kawshigan μήνυσε την Tan για περίπου 15.500 ευρώ για παραβίαση συμφωνίας για την βελτίωση της σχέσης του, αλλά αυτή απορρίφθηκε ενώ το δικαστήριο δήλωσε ότι δεν θα γίνει αρωγός στην «μεθοδευμένη προσπάθεια του Kawshigan να εξαναγκάσει σε δέσμευση» την Tan. Εύκολα δίδυμο στην Πάνια, να φωνάζουν ο ένας στον άλλο “μου πήρε τα μέτρα”.

Δεν τελειώσαμε εδώ. Ο Kawshigan τώρα μηνύει την Tan για περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης για διάφορες ζημίες που ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε, συμπεριλαμβανομένου του τραύματος που ισχυρίζεται ότι υπέστη όταν του είπε ότι τον έβλεπε μόνο ως φίλο.