Βρήκαμε το ίνδαλμα της χρονιάς, νικητής ΛΟΤΤΟ "έφαγε" 40 εκατομμύρια λίρες σε 8 χρόνια 

Ξόδευε 100 χιλιάρικα την εβδομάδα.

Βρήκαμε το ίνδαλμα της χρονιάς, νικητής ΛΟΤΤΟ "έφαγε" 40 εκατομμύρια λίρες σε 8 χρόνια 

Ξόδευε 100 χιλιάρικα την εβδομάδα.


Πώς θα ξοδεύατε τα χρήματα σας αν κερδίζατε το ΛΟΤΤΟ; Είναι μια ερώτηση που πολλοί από εσάς έχετε σκεφτεί ενώ κάθεστε σε ένα γραφείο κάνοντας μια δουλειά που μισείτε. Η δαπάνη 40 εκατομμυρίων λιρών σε οκτώ χρόνια απαιτεί λίγη προσπάθεια. Ίσως και μεγαλύτερη. Ο Colin Weir, ο οποίος κέρδισε  161 εκατομμυρία λίρες το 2011, ξόδεψε περίπου 40 εκατομμύρια λίρες από τα κέρδη του πριν από το θάνατό του το 2019. Ο κ. Weir και η σύζυγός του Christine, από το Largs στο North Ayrshire , έγιναν οι μεγαλύτεροι νικητές EuroMillions της Σκωτίας όταν κέρδισαν το τζάκποτ EuroMillions . Το ζευγάρι χώρισε το 2018, με την περιουσία του να μεταβιβάζεται στα δύο παιδιά του μετά τον θάνατό του. 

Έγιναν οι δεύτεροι μεγαλύτεροι νικητές EuroMillions της Ευρώπης , αλλά έχασαν τον τίτλο όταν ένα ανώνυμο άτομο στην Ιταλία κέρδισε ένα τζάκποτ αξίας 193 εκατομμυρίων λιρών.Πριν από το  τζάκποτ, ο Weir είχε εργαστεί ως κάμεραμαν στο σκωτσέζικο τηλεοπτικό δίκτυο STV. Η πρώην σύζυγός του Κριστίν εργαζόταν στο παρελθόν ως νοσοκόμα. 

Το γκαράζ του  Weir έκρυβε έναν μικρό στόλο πολυτελών αυτοκινήτων.  Είχε ένα SUV Jaguar F-Pace (28.250 £),  μια vintage Bentley Arnage (αξίας περίπου 10.000 £), Mercedes Benz V Class 2019 (αξίας περίπου 35.000 £) και ένα Mercedes Benz E Class Estate (24.000 £). Επένδυσε επίσης σε ιπποδρομίες, έχοντας τρία καθαρόαιμα, συμπεριλαμβανομένων των geldings Knighted και Felony, και μια ιρλανδική φοράδα με το όνομα If You Say Run. Είχε επίσης κοσμήματα, έπιπλα και έργα τέχνης αξίας περίπου 212.000 λιρών. Το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα ακίνητο 3,5 εκατομμυρίων λιρών με το όνομα Frognal House, κοντά στο Troon, στο South Ayrshire. Και ξόδεψε χιλιάδες για την ανακαίνιση του ακινήτου. Οι επενδύσεις του Weir σε ακίνητα περιελάμβαναν επίσης ένα παραθαλάσσιο σπίτι 1,1 εκατομμυρίων λιρών πέντε υπνοδωματίων στο Ayr, που αγοράστηκε το 2018 μετά το διαζύγιό του. Λίγο πριν από το θάνατό του, αγόρασε το 55% της μετοχής του Partick Thistle Football Club, με σκοπό να επιστρέψει την ιδιοκτησία του στην κοινότητα. Η κατάρα του λαχείου έκανε την εμφάνισή της το 2018 , όταν χώρισε τη σύζυγό του, Κρις, μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γάμου – και εκείνη πήρε μεγάλο μέρος της περιουσίας του, σύμφωνα με την Independent.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα