“Πάει στο Μπάτμαν”. Αχα, καλό ε; Στα σοβαρά τώρα -όσο σοβαρό μπορεί να είναι ένα τέτοιο κείμενο-, θα μπορούσε να πηγαίνει στο γνωστό αφτεράδικο αλλά, δυστυχώς, το Γκόθαμ Σίτι βρίσκεται κάποια χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και αναγκάζεται, έτσι μελαγχολικός και μοναχικός που είναι, να περιφέρεται στην πόλη που έχει περισσότερους εγκληματίες από μπαρ και σαντουιτσάδικα.

Το ερώτημα που προκύπτει πάντως διαβάζοντας τα κόμικς και βλέποντας τις ταινίες, είναι τι ακριβώς κάνει ο Σκοτεινός Ιππότης όταν το έγκλημα πέφτει νωρίς για ύπνο και τον αφήνει με την μπέρτα στο χέρι. Μήπως παίζει Playstation με τον Άλφρεντ; Μήπως ακούει κλασική μουσική με τον Ρόμπιν; Μήπως βγαίνει ρομαντικά ραντεβού με την Κατγούμαν σε κάποιο ουρανοξύστη; Μετά από πολύμηνη έρευνα, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μια απάντηση.

Και αφού γελάσαμε και εμείς οι ίδιοι με το “πολύμηνη έρευνα”, θα σας πούμε τι ακριβώς συνέβη. Ξυπνήσαμε ένα πρωί, ανοίξαμε το κινητό μας να δούμε τι έχει συμβεί στον κόσμο και πέσαμε πάνω σε ένα ποστ του complex στο Instagram. Εκεί, είδαμε μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες με τη Νυχτερίδα σε μελαγχολικές στιγμές, όπως τις φαντάστηκε ο Σεμπάστιαν Μανιάνι, ένας καλλιτέχνης από από την Ιταλία.

Και κολλήσαμε.

Εκτός από την υπέροχη αισθητική των φωτογραφιών, υπάρχει και μία υπόγεια ειρωνεία που μας έκανε να ανατρέξουμε όλο το προφίλ του και να μαζέψουμε τις καλύτερες δημιουργίες του, πάντα με τις “περιπέτειες” του Μπάτμαν στο επίκεντρο. Τι κάνει λοιπόν όταν δεν έχει δουλειά; Η απάντηση στις φωτογραφίες που ακολουθούν.