Τρομακτικά ζόμπι που ελέγχονται από έναν παρασιτικό μύκητα που μεταλλάχθηκε από την υπερθέρμανση του πλανήτη απειλούν (τι απειλούν δηλαδή, έχουν ήδη ρημάξει) το μέλλον της ανθρωπότητας. Κλασική συνταγή για zombie survival horror σειρά. Ο τύπος μου Νικόλα. 

The Last of Us 

https://t.co/h1e92sLsBp

Ο Πέδρο Πασκάλ κατάφερε να σώσει τον Baby Yoda στο διάστημα, θα είναι βούτυρο στο ψωμί του μερικοί μολυσμένοι Clickers στη γη που θέλουν να φάνε τα μυαλά μας και τις σάρκες μας. Αν τελειώσει ο κόσμος ποτέ, θέλουμε να βρούμε τον Πέδρο Πασκάλ μπας και σωθούμε. Tο “The Last of Us” , οι Κρεγκ Μάζιν (σεναριογράφος της σειράς «Chernobyl») και ο Νιλ Ντράκμαν, δημιουργός του βιντεοπαιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2013 για το PlayStation 3, δημιουργούν την πανδημία που μας έχουν προετοιμάσει τόσοι κύκλοι Walking Dead ότι θα ζήσουμε κάποια στιγμή. Ένας ιός τελειώνει την ανθρωπότητα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.Η Μπέλα Ράμσεϊ του Game of Thrones συνεχίζει να κλέβει την παράσταση όποτε εμφανίζεται στην οθόνη. Το τρίτο επεισόδιο είναι η ιστορία μιας ερωτικής σχέσης 20 ετών που είναι το μάθημα  για το τι πραγματικά σημαίνει επιβίωση.

The Walking Dead 

https://t.co/ZlXangT1eM

 Ο θρυλικός σκηνοθέτης ταινιών τρόμου, George A. Romero , γέννησε το σύγχρονο είδος ζόμπι με το κλασικό του Night of the Living Dead του 1968. Η γενιά μας θα θυμάται τον πρώην σερίφη Ρικ Γκράιμς που μας έμαθε πώς να παραμείνουμε ζωντανοί σε έναν κόσμο όπου οι νεκροί τον έχουν κατακτήσει. Βασισμένη στη ομώνυμη σειρά κόμικς του Ρόμπερτ Κέρκμαν, του Τόνι Μουρ και του Τσάρλι Άντλαρντ μας έκανε παρέα 10 χρόνια και.Οι επιζώντες, με την ελπίδα να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν έναν αγώνα για τη δική τους σωτηρία.177 επεισόδια μετά έτρεχε το δάκρυ μας ποτάμι.

Kingdom 

Η Χάνιανγκ γεμίζει ανακοινώσεις που γράφουν ότι ο βασιλιάς είναι νεκρός. Ο διάδοχος προσπαθεί να μάθει την τύχη του πατέρα του, μα η νεαρή βασίλισσα τού στέκεται εμπόδιο. Ως η πρώτη κορεάτικη πρωτότυπη σειρά ζόμπι του Netflix, το Kingdom είναι αναμφισβήτητα το πιο πρωτότυπο θρίλερ με ζόμπι. Η δεύτερη σεζόν τελείωσε με μεγάλα cliffhangers. Μετά το Time-Skip, ο πρίγκιπας που σώθηκε από τον Seo-bi  έγινε ο νέος βασιλιάς και τα σκουλήκια του φυτού της ανάστασης είναι ακόμα μέσα του. Είναι πιθανό τα σκουλήκια να περιμένουν τον βασιλιά να ωριμάσει για να καταλάβουν το σώμα του. Μπορεί να είναι ο κλειδοκράτορας για την εύρεση μιας θεραπείας για τον ιό των ζόμπι.  Διαδραματίζεται στα χρόνια της δυναστείας Joseon του 16ου αιώνα, οι θεατές παρακολουθούν τις συνεχιζόμενες πολιτικές εντάσεις μεταξύ του διάδοχου πρίγκιπα Lee Chang και της νέας συζύγου του βασιλιά, που επιδιώκει να αποκτήσει τον δικό της γιο για να εξασφαλίσει τον θρόνο. Μιλάμε για λουτρό αίματος. 

Είμαστε Όλοι Νεκροί

Τα ζόμπι έχουν το προβάδισμα σε αυτό το καθηλωτικό θρίλερ τρόμου που βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές webtoon. Ένα λύκειο γίνεται το επίκεντρο έξαρσης ενός ιού ζόμπι. Παγιδευμένοι μαθητές πρέπει να βρουν πώς θα αποδράσουν – αλλιώς θα μολυνθούν κι αυτοί από τη λύσσα. Στο εργαστήριο του Λι Μπιέονγκ-τσαν, μια μαθήτρια δέχεται ένα φαινομενικά άκακο δάγκωμα. Λίγο αργότερα, ξεκινά η εξάπλωση μιας επιδημίας που βυθίζει το σχολείο στο αίμα.Οι μαθητές φτάνουν στον καταυλισμό όπου θα μείνουν σε καραντίνα, μετρώντας τραγικές απώλειες. Μερικούς μήνες αργότερα, ελπίζουν ακόμα να βρουν επιζώντες. Πότε ξεκινάει η δεύτερη σεζόν; ΠΟΤΕ; 

Z Nation

https://t.co/tjLAQbNAqD

Αφού τάχθηκαν εναντίον της χειρότερης επίθεσης ζόμπι, μια ομάδα επιζώντων συμφωνεί να μεταφέρει τον Μέρφι, τον φορέα του αντισώματος, από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια. H ομάδα ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή για τη μεταφορά του μοναδικού άνδρα που επέζησε από έναν θανατηφόρο ιό ζόμπι, ελπίζοντας ότι κρατά το κλειδί για το εμβόλιο.Το τελευταίο λειτουργικό εργαστήριο ιών χρειάζεται αίμα από αυτόν για τα αντισώματά του, αλλά η εγκατάσταση βρίσκεται στην Καλιφόρνια και ο άνδρας στη Νέα Υόρκη. Μια ομάδα αγνώστων εργάζεται για να τον μεταφέρει στη Δυτική Ακτή, αλλά το σκοτεινό μυστικό του παραμένει κρυμμένο, το οποίο θα μπορούσε να απειλήσει τους πάντες. Δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά αυτή η σειρά. 

Μαύρο Καλοκαίρι

https://twitter.com/hashtag/BlackSummer?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στο σκοτεινό λυκαυγές μιας Aποκάλυψης των ζόμπι, μια νέα ομάδα αγνώστων βρίσκει τη δύναμη που απαιτείται για να επιβιώσει και να επιστρέψει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Καθώς το χάος μιας Αποκάλυψης των ζόμπι εξαπλώνεται, η Ρόουζ χάνει την οικογένειά της, ο Ράιαν προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει κι ένας άντρας αποκτά νέα μορφή. Πρίκουελ του “Z Nation”.Ο όρος «μαύρο καλοκαίρι» προέρχεται εξάλλου από διάλογο του Z Nation, αναφερόμενος στο μοιραίο καλοκαίρι που όλα πήγαν κατά διαόλου.

iZombie


Το iZombie  αφηγείται την ιστορία της Liv Moore μιας φιλόδοξης γιατρού που μετατρέπεται σε ζόμπι και πιάνει δουλειά σε Ιατροδικαστικό Γραφείο για να έχει πρόσβαση σε τροφή για ζόμπι, γνωστή και ως μυαλό. Είναι αστεία και λύνει φόνους. Γιατί στο στο iZombie τα ζόμπι «κληρονομούν» τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου του οποίου τον εγκέφαλο τρώνε και βλέπουν κάποιες από τις αναμνήσεις τους μέσω οραμάτων. Κάψιμο. 

In the Flesh

https://twitter.com/BBCNorfolk?ref_src=twsrc%5Etfw

Τι θα συνέβαινε εάν τα ζόμπι θεραπευόταν; Τα ζόμπι της Μεγάλης Βρετανίας. Το δράμα του BBC Three διαδραματίζεται σε ένα χωριό του Lancashire σε έναν κόσμο όπου η αποκάλυψη των ζόμπι, γνωστή και ως The Rising, έχει αποτραπεί και οι επιστήμονες έχουν βρει πώς να μετατρέψουν τα ζόμπι σε ανθρώπους.  Αυτή η σειρά επικεντρώνεται στο έφηβο ζόμπι Κίρεν Γουόκερ, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι μετά τον θάνατό του το 2009. Ανήκει σε μια ομάδα ζόμπι που έχει  υποβληθεί σε θεραπεία για το PDS (Σύνδρομο Μερικώς Νεκρού), αλλά η Ανθρώπινη Εθελοντική Δύναμη που μισεί τα ζόμπι, η οποία υποστηρίζεται από τον τοπικό εκκλησιαστή Vicar Oddie, είναι ανένδοτη στη στάση της ενάντια στους rotters παρά την ατζέντα της κυβέρνησης για αποδοχή και ανοχή. Ο Κίρεν πρέπει να αντιμετωπίσει την κοινότητα που τον απέρριψε και να αντιμετωπίσει τις τρομακτικές αναδρομές του. Το In the Flesh έχει μια μοναδική άποψη για τα απέθαντα πλάσματα. 

Zomboat!

https://t.co/FhRSvnCcC5


Πρέπει να το δείτε. Αν λατρεύετε το βρετανικό χιούμορ, θα κλάψετε. Στο Zomboat! , συναντάμε για πρώτη φορά τις αδερφές Kat και Jo καθώς έχουν ξυπνήσει από μια επίθεση ζόμπι που συμβαίνει στην πόλη τους, το Μπέρμιγχαμ. Τα ζόμπι δεν μπορούν να κολυμπήσουν, οπότε το νερό είναι το πιο ασφαλές μέρος. Προφανώς είναι ανάλαφρη σειρά και εννοείται ότι δεν δίνει έμφαση σε τίποτα σοβαρό στην αποκάλυψη. Δεν προσπαθούν να βρουν μια θεραπεία για αυτό το ξέσπασμα ή προσπαθούν να ανακαλύψουν την αιτία πίσω από όλα αυτά, απλώς προσπαθούν να επιβιώσουν.

Reality Z 


Ζόμπι επιτίθενται στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι διαγωνιζόμενοι ενός ριάλιτι βρίσκουν καταφύγιο σε τηλεοπτικό στούντιο, όπου τους περιμένουν τα σαρκοβόρα πλάσματα κι όχι μόνο. Είναι κακό. Αυτή η σειρά αλλάζει τα μέλη του καστ πιο γρήγορα από την εξάπλωση της επιδημίας.Δεν υπάρχουν επιζώντες.Ευτυχώς.