Δεν πέρασε λευχαιμία τελικά ο Φραγκολιάς, έπαθε απλά πρόεδρο Εδεσσαϊκού

"Ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια" είχε πει και ζήτησε συγγνώμη.

Δεν πέρασε λευχαιμία τελικά ο Φραγκολιάς, έπαθε απλά πρόεδρο Εδεσσαϊκού

"Ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια" είχε πει και ζήτησε συγγνώμη.


Περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος ο Κώστας Φραγκολιάς, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο γνωστός πανελίστας και πολέμιος των 25χρονων που ζουν με επιδόματα, μετά την άστοχη δήλωση για τους νέους και τις νέες αυτή της χώρας που συνηθίζουμε να αποκαλούμε Ελλάδα, μίλησε για την εποχή που πάλεψε με τη λευχαιμία. Μόνο που, όμως αποδείχθηκε, δεν πάλεψε ποτέ του με τη λευχαιμία, μόνο με τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Πάμε κυρίες και κύριοι να δούμε τι ακριβώς είπε στον αέρα της εκπομπής πριν από μερικές ημέρες και στη συνέχεια θα περάσουμε στη σημερινή του συγνώμη. Είπε λοιπόν: «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

Ξεχωρίσαμε το «ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια». Πρόεδρος Εδεσσαϊκού, κανονικά.  Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή δέχτηκε αρκετά μηνύματα για την αποκάλυψη αυτή, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η περιπέτεια υγείας αφορούσε ένα πολύ δικό του πρόσωπο και όχι τον ίδιο. «Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω και συγγνώμη, ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει», ανέφερε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο.

 
Α, ναι, μην το ξεχάσουμε. Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του, γράφοντας: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε. Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».

Αυτά που λέτε. Να έχουμε μια ωραία, ηλιόλουστη Πέμπτη.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα