“Μούφα ολκής ο χιονιάς στην Αττική”, θα πάτε για δουλειά την Παρασκευή τελικά

Όλοι ξέραμε γιατί θέλατε να χιονίσει.

“Μούφα ολκής ο χιονιάς στην Αττική”, θα πάτε για δουλειά την Παρασκευή τελικά

Όλοι ξέραμε γιατί θέλατε να χιονίσει.


«Μούφα ολκής ο χιονιάς της Αττικής. Θα απογοητευτείτε οικτρά, όσοι, διαβάζοντας κάποια δημοσιεύματα ή ακούγοντας ορισμένες δηλώσεις ειδικών, αναμένετε χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα της Αττικής την Παρασκευή και το Σάββατο», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Καλλιανός και κάπως μας ξενέρωσε αφού θέλαμε να μην πάμε για δουλειά την Παρασκευή να παίξουμε λίγο με το χιόνι, κάτω από το διαμέρισμα που πληρώνουμε 600 ευρώ και που δεν τα αξίζει.

«Απογοητεύτηκα επίσης για άλλη μια φορά από διάφορες σελίδες του διαδικτύου που πήραν τη χθεσινή μου δήλωση που ανέφερα για την Αττική για "χιόνια στις βάρκες... στις ταβέρνες της Πεντέλης" και την έκαναν "χιόνια μέχρι τις βάρκες της Αττικής" προφανώς για να τραβήξουν κλικς. Όμως οι μεγάλες, έγκυρες και αξιοπρεπείς σελίδες ήταν σωστές, δεν έκανα κάτι τέτοιο. Και στην τελική, δεν είναι τυχαίο που κάποιες σελίδες βρίσκονται στην κορυφή τις επισκεψιμότητας και κάποιες άλλες ψάχνουν να παραποιήσουν τα λεγόμενα του κάθε Καλλιάνου για να τραβήξουν το ενδιαφέρον λόγω του ότι φυτοζωούν. Έχει καταντήσει γελοία πια αυτή η μέθοδος», προσθέτει, σχεδόν εξαγριωμένος με την παραπληροφόρηση.

Και συνεχίζει απτόητος: «Tο πολύ πολύ να χιονίσει για λίγο την Παρασκευή στα πολύ ψηλά του όρους της Πεντέλης και στα ψηλά Πάρνηθας (από τα 600-700 μέτρα περίπου και υψηλότερα)» και «όσο για το Σάββατο το πρωί που αναμενόταν ένα πολύ πρόσκαιρο πέρασμα με τοπικές χιονοπτώσεις και λίγο χαμηλότερα, μειώνονται οι πιθανότητες να έρθει λόγω του ότι οι συνθήκες πιθανότατα δεν θα ευνοήσουν».

Ωστόσο, θα υπάρχει, όπως σημειώνει, κρύο νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ τις επόμενες ημέρες στην Αττική «αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επικρατήσει βαρυχειμωνιά. Ειδικά τα μεσημέρια θα ανέβει κιόλας». Όχι τίποτα άλλο, δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε το αέριο.

«Τη νέα εβδομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι, ίσως και να έχει περισσότερο ενδιαφέρον η εξέλιξη του καιρού αλλά ακόμη είναι πολύ μακριά για να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα». Αυτό ήταν παιδιά, άλλη μια μούφα..

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα