Η Τζάνις Τζόπλιν Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Θα το έχετε ήδη καταλάβει αλλά θα σας φέρουμε και ένα παράδειγμα έτσι, για να το εμπεδώσετε. Έχετε δει ποτέ τραγουδιστή της κλάσης του να χρησιμοποιεί το μετρό; Όχι φυσικά. Μόνο αυτός είχε τα κότσια να ακουμπήσει το σώμα του εκεί που το ακουμπούν αριστεροί φοιτητές, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι και, κάποτε, ο Γιάνης με ένα “ν”. Πολλά ρισπέκτ, Γιώργο, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. 

Στα πολύ σοβαρά τώρα, αφού ήδη μιλήσαμε για την εμφάνιση που έκανε στο μετρό πριν από κάτι μήνες, ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμφιέστηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν ξέρουμε γιατί και δεν ξέρουμε πολλά γενικά, αλλά καλό θα ήταν να μην μάθουμε.

Ο υπέρλαμπρος σταρ, με περούκα και γυαλιά που θα ζήλευε και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, επανέλαβε τις δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός στους διαδρόμους του Εφετείου. Περιμένετε, μην φεύγετε. Αυτές είναι οι δηλώσεις: «Δεν έχω να πω τίποτα, μόνο ότι χαίρομαι πάρα πολύ που η υπόθεση αυτή, που τόσο με ταλαιπώρησε, έληξε τόσο καλά για εμένα. Ευχαριστώ». Στη λεζάντα του βίντεο, ο τραγουδιστής γράφει: «Το τσιγάρο… πάντα επίκαιρο! Τώρα και τότε… στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη».

Τώρα θα αναρωτιέστε το λόγο που η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις. Θα σας πούμε. Στην ταινία «Αλίκη Δικτάτωρ» της Φίνος Φιλμς, οι σχέσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον φροντιστή Παντελή Παλιεράκη ήταν τεταμένες και παρόλο που οι δυο τους προσπαθούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα, μία ημέρα η κατάσταση ξέφυγε και οι δυο τους οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Η ηθοποιός είχε αργήσει στα γυρίσματα, ο φρονιστής την “έδωσε” και εκείνη, όταν τελικά έφτασε, του έσβησε ένα τσιγάρο στο πρόσωπο.