Άλλοι περιμένετε τον Βαλεντίνο, εμείς περιμένουμε το πρώτο επεισόδιο. Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς “Έτερος Εγώ“. Με τίτλο “Έτερος Εγώ: Νέμεσις”, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Μιλάμε για μια σειρά που έγινε φαινόμενο και δημιούργησε fan club. Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους η Νέμεσις έρχεται για όλους. Εμείς έχουμε ήδη οργανώσει το home party με την παρέα μας για το πρώτο επεισόδιο κι έχουμε δέκα λόγους που περιμένουμε τη σειρά που δεν ανήκει πλέον στον δημιουργό της αλλά στο κοινό της. 

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης

Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα του Σωτήρη Τσαφούλια στον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Ήθελε να του στείλει ένα σενάριο για μια ταινία και να του πει ότι θα γίνουν πολύ καλοί φίλοι. Η ταινία ήταν ο Κοινός Παρονομαστής. Γυρίστηκε στο Λαύριο και όντως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός έγιναν φίλοι. Όταν τελείωσε η ταινία του έδωσε και το σενάριο του Έτερος Εγώ.

Ο Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), καθηγητής εγκληματολογίας που γεννήθηκε με μια πάθηση στο φάσμα του αυτισμού, το σύνδρομο Άσπεργκερ κι αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους πέντε φόνους, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους, αποκωδικοποιώντας τη σημασία των συμβόλων και των αριθμών . Έτσι ξεκίνησαν όλα. Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο  είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. 

Το καστ βγαλμένο από το υλικό των ονείρων κάθε Έλληνα σκηνοθέτη


Ο  νέος κύκλος επεισοδίων υποδέχεται μεταξύ άλλων τους Γιάννη Μπέζο, Κώστα Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρο Μπιμπίλα, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλία Λογοθέτη, Αντίνοο Αλμπάνη, Κρατερό Κατσούλη,  Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρη Χατζάκη, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Κώστα Φαλελάκη, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου. Η παρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές.

Η υπόθεση του πρώτου επεισοδίου 

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια. Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ, μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει τον Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση. Ψηθήκατε; 

H Μαίρη Χρονοπούλου 

Αυτό το τρέιλερ είναι “συγκλο”. Άλκης Μασάτος, η μεγάλη επιστροφή. Όσο και αν τον ψάχνουν, εκείνος ξέρει να ελίσσεται. Νέα πρόσωπα παλεύουν να κλείσουν παλιές υποθέσεις. Θα τα καταφέρουν; 

Η συμμετοχή του Γιάννη Μπέζου

Θα υποδυθεί τον  τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης. Γνωρίστηκαν με τον Σωτήρη Τσαφούλια στις “Αινιγματικές Παραλλαγές” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης που σκηνοθέτησε ο πρώτος. 

Η θεάρα Μαριάννα Τουμασάτου

Τη θέση της προϊσταμένης των αστυνομικών ερευνών αναλαμβάνει η Αθηνά Λυγερού, κάτι μας λέει ότι θα παίξει μπιφ με τον Νίκο Βανόρτα (δηλαδή τον Τάσο Νούσια).

Θα σπάσει η Μάρθα Καρρά τη σιωπή της; 

Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν τώρα.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Τι θα γίνει με το Ερπετό, Σωτήρη Τσαφούλια; 

Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών και των πράξεών τους. Η Νέμεσις έρχεται και κανείς δε μπορεί να την αποφύγει.